Mă bucură răspunsurile voastre!
kleampa
Acum nu, dar peste 2-3 ani mai vorbim! Site-urile de cashback distrug eco sistemul afilierii. E ca și cum ai o grădină, plantezi, muncești și la urmă vine altcineva și culege, fara să ai profit. O să dai faliment!Cashback-ul e din ce in ce mai cunoscut dar e o nisa destul de mica, nu mi-as face probleme.
Tibanu
E foarte bine ce ai început. Cam cât timp ai dedicat proiectului? La început și acum?Eu am inceput de cativa ani cu review-uri de produse obtinand profit prin afilierea cu Amazon, insa de anul trecut parca e din ce in ce mai greu pe piata din SUA si coroborat cu micsorarea comisioanelor la Amazon am decis sa ma mut pe piata din Romania.
Personal văd 2 impedimente
1. Nu ai multe variante de magazine din care să alegi, trebuie magazine mari, Amazon, Emag să poți găsi aproape orice produs. Platformele cu cât sunt mai mari vor fi mai putin affiliate friendly.
2. Concurența mare pe review-uri, Site-uri, Youtube, e un trend acum să faci review-uri.
Calin
De ce ai face asta? Daca ai găsit rețeta succesului de ce să iți faci singur concurență? Începi de la 0, practic faci munca grea la un site.Si de ce nu scalezi asta? sa faci inca 5 site-uri cam identice? sau 10... eu l as vinde, si as face inca 10 site uri la fel de la 0
În cazul meu voi începe 2 proiecte
- Un blog de content, pentru a atrage și traffic organic. Oricum aș fi avut nevoie de o secțiune de blog la site și mai bine le separ.
- Un site semi automat, o aplicație utilă, păcat ca la noi nu am văzut siteuri cu api-uri pe care să le poți integra sau un site de cashback, trebuie să mă mai documentez aici.

, trebuie să mă mai documentez aici.
Răspunde cu citat