Mulțumesc celor care au răspuns!
clax
Inițial, varianta asta ar fi ideală pentru mine e cea mai facilă pentru un început, pe termen scurt!Personal as alege varianta c) si pentru 2021 pentru ca asta am ales de peste 7 ani si pana acum
Dar cred că această metodă e problematică, având în vedere amploarea site-urilor de cashback, sunt prezente peste 90% din magazinele prezente în platformă.
Aș investi timp și bani să trimit traffic către magazine, pentru ca, la final conversia să se facă prin site de cashback, fără să incasez vreun comision.
Practic voi munci pentru site-urile de cashback.
Crezi că va mai renta să investești banii pe viitor?
Kleampa
Nu cred că mai poate exista un proiect azi, fără investitie, deci iau în calcul să investesc bani.Nu ne-ai spus daca ai si bani de investit pe langa timp.
Bugetul de început ar fi cam 2k Euro / lunar. Știu că e puțin și din acest motiv caut o variantă rapidă de monetizare, să pot investi o parte din profituri.
Pe varianta asta, cum crezi că e cel mai indicat să monetizezi site-ul?Daca da, eu as merge pe ceva semi-automat in combinatie cu Google Ads.
Prin Adsense va fi problematic, nu e conținut unic. Am cautat dar nu am găsit nici o variantă in România pentru Adsense
Rămân variante - Reclamă plătită CPC direct sau afiliere?
Personal, consider că, în România, daca retelele nu schimbă regulile pentru site-urile de cashback, afilierea râmâne doar un vis frumos
În afară de site-urile de cashback și câțiva bloggeri importanți, de unde cumperi prin afiliere ca să îi susții, va bate văntul în platforme, vor dispărea o mare parte dintre site-uri pentru că nu au cum să se susțină în condițiile astea.

Răspunde cu citat