Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 33

Subiect: Metode de promovare fara seo

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    39
    Posturi
    409
    Putere Rep
    29

Implicit

Pe facebook am incercat,am ceva like-uri,Eu cred ca,pe facebook merg concursuri pentru stragerea like-urilor din aceeasi nisa.Newsletterul functioneaza emag.ro (am pe cineva care lucreaza acolo) are un trafic imens din news.Eu am avut multi clineti care au cumparat de mai multe ori,ma gadeam sa fac in contul clientului puncte care le pot transforma in bani..acuma nu stiu cat de bine ar merge,sa le trimit voucher valoric cu trnasport gratuit sau discount...
    Mai astept pareri

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

@love
    Am propus sondaj pt a putea sa faca o medie din parerile tuturor.
    Cat de cat e un punct de inceput, fara pretentia de studiu de piata.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de Bogdan Calin Vezi Post
    Face compot bounce rate-ul. Am zis intre 40 si 60%. Imi creezi un site si il aduci la un asemenea bounce rate in 2 luni fara niciun fel de promovare, doar facebook?
    Bogdane, ultima data cand verificasem eu, un bounce rate ridicat e de porc, adica nu e bine... Bine e sa ai bounce rate cat mai mic... S-au schimbat lucrurile intre timp?!?

LOL

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.125
    Putere Rep
    46

Implicit

Citat Postat în original de Toto Vezi Post
    Bogdane, ultima data cand verificasem eu, un bounce rate ridicat e de porc, adica nu e bine... Bine e sa ai bounce rate cat mai mic...

LOL
    Sa inteleg ca un bounce rate de 40% e de porc?

S-au schimbat lucrurile intre timp?!?
    Am zis eu asta?

Marylina este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    22nd October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    350
    Putere Rep
    30

Implicit

Bogdan Calin, lasa-te de meserie, ca nu e de tine. N-ai voie sa zici asa ceva pe un forum de SEO nici daca esti in zona incepatorilor.

si ai dreptate, noi nu suntem pe TPU, dar tu se pare ca esti.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Citat Postat în original de Marylina Vezi Post
    60% bounce rate e enorm, e un site mort si complet nefolositor.
    Uiti un singur lucru. Nisa site-ului conteaza enorm. Un site de ecommerce o sa aiba un cu totul alt bounce rate decat un blog, de exemplu. Sau un site de joculete.

Retail Sites: Retail sites should have less than 30% bounce rate. The retails sites usually draw well targeted traffic. They also tend to have a multi-step process for the sale to happen. It is usually image driven with lots of related products.

Lead Generation: These are mostly offline service oriented websites. They tend to have a average bounce rate of around 40%. They do not sell services outright over the internet and may require users to perform an action like make a phone call.

Portals: They tend to have a low bounce rate of around 20%. Mostly because they have a lot of content and require you to click or drill down categories to find content.

Self-service sites: Service oriented website which can be done online. They tend to have a low bounce rate too of about 20%.

Content Websites: These are websites with large amount of content, which tend to get high search visibility and lie somewhere between a blog and a portal. They tend to have a high bounce rate of over 50%.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Marylina este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    22nd October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    350
    Putere Rep
    30

Implicit

Uiti un singur lucru, NU poti sa spui in nici una din situatii ca un bounce rate mare e bun. Asta vroiam sa evidentiez prin propozitia aia. Nu sa investighez site-ul lui despre care habar nu am nimic.

Nu incuraja chestia asta, vorbim despre un om care vinde siteuri si da sfaturi despre seo pe un site seo related (si are si ceva reputatie) dar habar nu are ce e ala bounce rate. Asta e grav, indiferent de cum pui problema.

Iar ca sa iti dau feedback la informatii, daca un content website are bounce rate 50% inseamna ca optimizarea on-content lasa de dorit si ownerul nu stie care sunt cuvintele cheie relevante pentru siteul lui. Iar asta NU e bine.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Iar ca sa iti dau feedback la informatii, daca un content website are bounce rate 50% inseamna ca optimizarea on-content lasa de dorit si ownerul nu stie care sunt cuvintele cheie relevante pentru siteul lui.

I understand your point, but in fact what *should rank* is something very ambiguous. For example:
    - For a user in a hurry that just wants the info and no bells and whistles, what should rank?
    - For the Social Media addict that likes to share everything, what should rank?
    - For the person that wants reliable and well structured information, what should rank?
    - For anyone searching for information where a video is the best result, what should rank?

I could keep going on. In the end I think both sites can have their place in the plateau. It will depend on many things including user query and intent, and not only from the diversity or the lack thereof.
    And that is why I say that your target audience is the best resource when it comes down to evaluate the quality of your site.

De aici: What is Quality Content | Engeeno

Un site de curs valutar ce bounce rate crezi ca are ? E el relevant pentru user ? Sau "optimizarea on-content lasa de dorit si ownerul nu stie care sunt cuvintele cheie relevante pentru siteul lui" ?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.125
    Putere Rep
    46

Implicit

Bogdan Calin, lasa-te de meserie, ca nu e de tine. N-ai voie sa zici asa ceva pe un forum de SEO nici daca esti in zona incepatorilor.

si ai dreptate, noi nu suntem pe TPU, dar tu se pare ca esti.
    Marlyna, nu asta e meseria mea, nu le am cine stie ce cu SEO, dar cred ca prin ceea ce insiri imi dovedesti ca esti sub nivelul meu (sa nu mai spun ca simt repulsie fata de oamenii ca tine care habar n-au sa poarte civilizat o discutie), fara sa te jignesc, "of cors". Viva bounce rate.

ON: Facebook, facebook, facebook.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

@scoopo
    Daca totusi vrei alte metode, pentru orice cauti gasesti versiuni gratuite
    free banner generator
    free newsletter templates, ex Free Newsletter Templates | Download Free Newsletter Examples
    Alte probleme de care te vei lovi: livrare in spam. Inclusiv White Image lucreaza la asta Cea mai buna rata de livrare in Inbox
    free *resursa ai nevoie.

Sfatul meu e sa evaluezi bine zona de seo pe magazin. Esti in top cu toate categoriile, ai preturi mai mici si nu ai vanzari?
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Metode gratuite de promovare a unui site
    De Nic în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 7th May 2011, 16:47
  2. Metode de promovare internationala, regionala, demografica si etno marketing
    De Marius Mailat în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 6th July 2009, 10:01
  3. Ce alte metode de promovare putem folosi?
    De opeth în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 9th October 2007, 14:39
  4. metode de promovare...in natura
    De zaducu în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 28
    Ultimul Post: 7th August 2006, 23:15
  5. Ce alte metode de promovare putem folosi?
    De Razvan Pop în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 18th April 2005, 17:49

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •