Rezultate 1 la 2 din 2

Subiect: Metode de promovare internationala, regionala, demografica si etno marketing

Marius Mailat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    41

Lightbulb Metode de promovare internationala, regionala, demografica si etno marketing

Sper ca topicurile deschise nu sunt prea futuriste, sunt sigur ca se gaseste si altcinvea sa ne spuna despre subiectul acesta. Am scris saptamana aceasta 2 articole pe tema promovarii siteurilor multilanguage, regionale si etno marketing (marketing pentru minoritati):

1. SEO international, regional si demografic
    2. Ethno marketing

As fi curios de experientele voastre legate de seo pe siteuri multilanguage si mai ales reactii la tema etno marketing (cum poate fi castigata ca clientela minoritatea maghiara).
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
    Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi

coop este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th October 2007
    Posturi
    7
    Putere Rep
    0

Implicit

In domeniul de nisa al artizanatului si cooperatiei mestesugaresti am reusit sa obtin plasari destul de bune in Google si Google Images cu un magazin de artizanat si un portal in care incerc, cu eforturi destul de mari, sa atrag (gratuit!) cooperative mestesugaresti. In special de sarbatorile crestine am vizitatori mai numerosi (300 pe zi de Paste) si am constatat ca multe vizite provin din spatiile .hu si .md, evident fiind vorba de vorbitori de limba romana.
    De doi ani si jumatate incerc sa perfectionez si sa completez site-ul, ma inscriu in directoare si pe site-uri comerciale straine dar nu reusesc sa obtin un link pe site-ul Uniunii Nationale a Cooperatiei Mestesugaresti. Am descoperit insa site-uri ale unor artizani maghiari din Romania care au preluat designul minisite-urilor de cooperative din promocoop.ro, cu tot cu link-ul spre acesta constituit de o sigla ce reuneste drapelul UE si tricolorul romanesc: dimensionstone.ro si wolfwood.ro.

Ar fi greu, ba chiar nerealist sa incerc sa fac portretul psihologic al clientelei maghiare sau basarabene, cand, iata, nici comportamentul alor’ nostri nu reusesc sa-l inteleg uneori. As spune insa ca un element ce ne uneste, din start, este apartenenta la familia utilizatorilor internet si daca acesteia ii putem adauga si alte preocupari comune lucrurile se simplifica, mergand pe drumul concurentei oneste si, de ce nu, al colaborarii intr-un spatiu comun.
    Ultima modificare făcută de coop; 6th July 2009 la 10:07.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Metode gratuite de promovare a unui site
    De Nic în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 7th May 2011, 16:47
  2. cele mai "tari" metode de promovare
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 26th August 2008, 10:09
  3. Ce alte metode de promovare putem folosi?
    De opeth în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 9th October 2007, 14:39
  4. metode de promovare...in natura
    De zaducu în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 28
    Ultimul Post: 7th August 2006, 23:15
  5. Ce alte metode de promovare putem folosi?
    De Razvan Pop în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 18th April 2005, 17:49

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •