Pagina 4 din 11 PrimulPrimul ... 23456 ... UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 107

Subiect: Nise monetizabile in Romania

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Fashion , fitness? Eu cred ca a trecut vremea lor.
    Te inseli, nisa de fashion abia de acum se va dezvolta serios, eu prevad o crestere puternica in 2012
    Iar legat de fitness, si intretinere corporala, sa stii ca majoritatea nu vor sa stie prientenii sau vecinii unde merg ei, si asta ti-ao spune unul care are o afacere offline in domeniu, si o concluzie trasa din analiza clientilor. Si majoritatea clientilor mei vin prin promvare online
    Eu am avut o intamplare un pic amuzanta, s-au intalnit la mine la firma 2 cliente vechi, care erau foarte bune prietene, si cnad s-au intalnit pe hol la mine s-au simtit foarte jenate ca cealalta a aflat ca ea merge la un salon sa scape de celulita, si erau doamne din lumea buna.
    Doar ca nisa asta cu fitnesul si intretinerea corporala inca nu stiu cum o poti monetiza online daca nu ai si ceva offline
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de serbancc Vezi Post
    Tom: eu nu stau la bloc Si de regula, romanii nu au in constiinta fenomenul, prefera sa mearga la sala pe ascuns, pentru ca este o rusine.
    Fashion a fost nisa anului 2010, nu iti dau deloc dreptate.
    Uite iti mai doua ponturi pentru nise care cred ca vor merge ok 2011-2012, decoratiuni interioare si pescuit. Bine ar mai fi nebunia cu reducerile colective, desi, dupa o analiza mai ampla am constatat ca in mare parte nu sunt niste beneficii concludente.
    Se paote sa ma insel, rostul forumului e sa oferim opinii. Asta nu inseamna ca am dreptate, asa ca se paote sa ma insel. Din puctul meu de vedere, care am mers la sala 3 sapt, si m-am plictisit nu caut sala pe net, iar anturajul meu face la fel. Se merge in grup, pe recomandari. La fel si fetele la coafor = saloane de frumusete. Banuiesc ca rusinea are si ea importanta ei, dar eu unu nu as investi in asa ceva.

Cat despre nise, parerea mea e sa raportati un pic al criza. Nu am zis ca nu se fac bani, dar pur si simple nu se merita efortul. La pescuit nu merg, nu am amici care merg, deci nu ma bag

Eu fac in felul urmator, sa luam de ex pescuit:
    Cati pescarie xista in romania? Sa zicem 1 mil.
    Cati sunt intre 18-35 de ani? Adica targetu care stie sa "miste" un mouse. 200.000
    Cati isi cumpara produse de pe net, sau cauta infromatii ? 50.000
    Cati isi permit produsele mele? 20.000
    Cat investesc ca sa pot acoperi targetu meu de 20.000 ?
    Ce trebuie sa fac sa am o conversie de 50% ?
    ..........
    Repet, e un exemplu, cifrele le-am scos eu din cap. E doar ca idee. In functie de fiecare nisa, si de fiecare target, oricine investeste intr-un proiect, isi poate face strategia si se paote astepta la anumite rezultate.
    Sunt nise mici cu munca multa, sau nise mici foarte rentabile.

Fiecare dintre voi hotaraste in ce investeste timp si bani, si ce astepta de la proeictul respectiv.

In felul asta, eu nu sunt de acord sa investesc in anumite niste.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

djgabor este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th February 2011
    Vârstă
    35
    Posturi
    87
    Putere Rep
    0

0 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

eu zic ca cel mai bine merg siteurile de facut bani online,asta cauta toti in ziua de astazi .

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    36
    Posturi
    888
    Putere Rep
    42

Implicit

Tom, te inseli in legatura cu fitness-ul.
    Ce e drept, fitness-ul sau culturismul de performanta a cam murit, dar lumea incepe sa umble prin sali. Sa iti spun ce tarife au sali gen Academia de Fitness, Marriot, si alte cluburi de gen din Bucuresti, de exemplu? Bat lejer spre 1000 de euro pe an, si cu toate astea sunt pline. Asa cum lovelife a zis, sunt multi care cauta sali noi, sau magazine cu suplimente nutritive, si cu un pic de munca, se poate face ceva frumos: atat o afacere online, cat si una offline.
    PS: tine cont ca in fiecare oras mai mare, este o sala dominanta, cu cei mai multi clienti, sala ce 100% ar plati pentru un pic de promovare/listare pe un site bun.
    Bineinteles, totul trebuie facut cu cap si cu multa rabdare, astfel incat pana si nea Gheorghe de pe deal sa poata sa inteleaga avantajele unei astfel de listari.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de djgabor Vezi Post
    eu zic ca cel mai bine merg siteurile de facut bani online,asta cauta toti in ziua de astazi .
    Cei ce cauta site-uri de facut bani online, cauta de fapt sa faca centi pe net (vorba lui Haotik). In acest domeniu, consider ca piata e supra saturata, si nici prea mari foloase nu poti obtine, intrucat posibilitatile de monetizare sunt f putine.
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

Teofil este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    4th March 2011
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

Implicit

O nisa ce o vad cu o crestere semnificativa este cea a produselor ECO , BIO sau produsele traditionale . Ma refer in special la mancare , drept agrument clar in ultimul timp vad toti mai multi oameni la un targ de produse traditionale ce se tine in apropiere de mine .

P.S. Vad acum ca a mai fost discutat subiectul BIO .
    Ultima modificare făcută de Teofil; 9th March 2011 la 12:14.

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    51

Implicit

Citat Postat în original de Teofil Vezi Post
    drept agrument clar in ultimul timp vad toti mai multi oameni la un targ de produse traditionale ce se tine in apropiere de mine .
    Asta e argument clar?

Teofil este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    4th March 2011
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

Implicit

Poate clar nu e dar cand vezi ca aproape fiecare vizitator pleaca cu 1-2 pungi de produse, si cand vezi ca la 1-2 saptamani mai apare cate un producator (targul ce il folosesc drept exemplu este saptamanal ) .
    Parerea mea este ca pe zii ce trece hrana BIO incepe sa castige tot mai multi adepti si ca poate aduce destui bani celor ce vand , promoveaza , organizeaza activitati legate de ea .

pgpaul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    17th January 2011
    Locaţie
    Simleu Silvaniei, Salaj
    Vârstă
    52
    Posturi
    40
    Putere Rep
    26

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Ce trebuie sa fac sa am o conversie de 50% ?
    Dacă afli răspunsul la întrebarea asta plătesc bine!

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Citat Postat în original de Teofil Vezi Post
    O nisa ce o vad cu o crestere semnificativa este cea a produselor ECO , BIO sau produsele traditionale . Ma refer in special la mancare , drept agrument clar in ultimul timp vad toti mai multi oameni la un targ de produse traditionale ce se tine in apropiere de mine .
    .
    Romanul inca nu are habar ce inseamna eco sau bio, iar nivelul de pret il cam tine departe. Mai rau de atat e cam greu de monetizat.

zetman este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th May 2011
    Vârstă
    40
    Posturi
    31
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Bun topicul asta, dar prea putine lucruri utile adica ceva concret! voi din ce castigati mai bine ?

Pagina 4 din 11 PrimulPrimul ... 23456 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cumpar siteuri monetizabile
    De edy12006 în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 19th February 2011, 02:12
  2. Link exchange-uri diverse nise
    De StarNET în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 18th December 2010, 12:32
  3. LE diverse nise
    De big în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 1