Rezultate 1 la 10 din 107

Subiect: Nise monetizabile in Romania

Afișare hibrid

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    132
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    132

Implicit

Citat Postat în original de serbancc Vezi Post
    Asta se poate face pentru orice ca si portaluri, as acoperi nisele de fashion, fitness ( se dezvolta in ultimul timp), saloane frumusete dar si evenimente,ocazii unde lumea cheltuie banii: nunti, botezuri, aniversari, etc.
    Fashion , fitness? Eu cred ca a trecut vremea lor. Poate second hand fashion Cat despre fitness, acelasi principiu, se merge pe recomandare si pe "nu am duc singur, merg cu X sau Y", deci nu va afacerea cu netu. Tu cand mergi la sala, cauti pe net sala? sau mergi cu baietii de la "bloc", birou, ....

La nunti si botezuri ai nimerit-o 2 nise bune, de care chiar acum 2 zile m-am apucat.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    84

Implicit

Tom: eu nu stau la bloc Si de regula, romanii nu au in constiinta fenomenul, prefera sa mearga la sala pe ascuns, pentru ca este o rusine.
    Fashion a fost nisa anului 2010, nu iti dau deloc dreptate.
    Uite iti mai doua ponturi pentru nise care cred ca vor merge ok 2011-2012, decoratiuni interioare si pescuit. Bine ar mai fi nebunia cu reducerile colective, desi, dupa o analiza mai ampla am constatat ca in mare parte nu sunt niste beneficii concludente.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    132
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    132

Implicit

Citat Postat în original de serbancc Vezi Post
    Tom: eu nu stau la bloc Si de regula, romanii nu au in constiinta fenomenul, prefera sa mearga la sala pe ascuns, pentru ca este o rusine.
    Fashion a fost nisa anului 2010, nu iti dau deloc dreptate.
    Uite iti mai doua ponturi pentru nise care cred ca vor merge ok 2011-2012, decoratiuni interioare si pescuit. Bine ar mai fi nebunia cu reducerile colective, desi, dupa o analiza mai ampla am constatat ca in mare parte nu sunt niste beneficii concludente.
    Se paote sa ma insel, rostul forumului e sa oferim opinii. Asta nu inseamna ca am dreptate, asa ca se paote sa ma insel. Din puctul meu de vedere, care am mers la sala 3 sapt, si m-am plictisit nu caut sala pe net, iar anturajul meu face la fel. Se merge in grup, pe recomandari. La fel si fetele la coafor = saloane de frumusete. Banuiesc ca rusinea are si ea importanta ei, dar eu unu nu as investi in asa ceva.

Cat despre nise, parerea mea e sa raportati un pic al criza. Nu am zis ca nu se fac bani, dar pur si simple nu se merita efortul. La pescuit nu merg, nu am amici care merg, deci nu ma bag

Eu fac in felul urmator, sa luam de ex pescuit:
    Cati pescarie xista in romania? Sa zicem 1 mil.
    Cati sunt intre 18-35 de ani? Adica targetu care stie sa "miste" un mouse. 200.000
    Cati isi cumpara produse de pe net, sau cauta infromatii ? 50.000
    Cati isi permit produsele mele? 20.000
    Cat investesc ca sa pot acoperi targetu meu de 20.000 ?
    Ce trebuie sa fac sa am o conversie de 50% ?
    ..........
    Repet, e un exemplu, cifrele le-am scos eu din cap. E doar ca idee. In functie de fiecare nisa, si de fiecare target, oricine investeste intr-un proiect, isi poate face strategia si se paote astepta la anumite rezultate.
    Sunt nise mici cu munca multa, sau nise mici foarte rentabile.

Fiecare dintre voi hotaraste in ce investeste timp si bani, si ce astepta de la proeictul respectiv.

In felul asta, eu nu sunt de acord sa investesc in anumite niste.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

pgpaul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    17th January 2011
    Locaţie
    Simleu Silvaniei, Salaj
    Vârstă
    53
    Posturi
    40
    Putere Rep
    29

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Ce trebuie sa fac sa am o conversie de 50% ?
    Dacă afli răspunsul la întrebarea asta plătesc bine!

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Fashion , fitness? Eu cred ca a trecut vremea lor.
    Te inseli, nisa de fashion abia de acum se va dezvolta serios, eu prevad o crestere puternica in 2012
    Iar legat de fitness, si intretinere corporala, sa stii ca majoritatea nu vor sa stie prientenii sau vecinii unde merg ei, si asta ti-ao spune unul care are o afacere offline in domeniu, si o concluzie trasa din analiza clientilor. Si majoritatea clientilor mei vin prin promvare online
    Eu am avut o intamplare un pic amuzanta, s-au intalnit la mine la firma 2 cliente vechi, care erau foarte bune prietene, si cnad s-au intalnit pe hol la mine s-au simtit foarte jenate ca cealalta a aflat ca ea merge la un salon sa scape de celulita, si erau doamne din lumea buna.
    Doar ca nisa asta cu fitnesul si intretinerea corporala inca nu stiu cum o poti monetiza online daca nu ai si ceva offline
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cumpar siteuri monetizabile
    De edy12006 în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 19th February 2011, 01:12
  2. Link exchange-uri diverse nise
    De StarNET în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 18th December 2010, 11:32
  3. LE diverse nise
    De big în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 1