As dori sa vin cu un exemplu concret de prin nisa de care ma ocup. Acum nu stiu ce inseamna la voi "nise monetizabile". Cateva sute poate chiar o mie de E pe luna dupa multa munca sau... mai mult???

Avem un site: gradinite.com ( nu sunt afiliat, asta nu-i reclama si nici nu am motiv sa fac reclama... etc! )
Din avion putem sa numaram 116 gradinite inscrise din Bucuresti, cateva se repeta - nu stiu care-i faza ( acestea sunt informatii de pe site pe care le puteti vedea si voi, nimic "oficial"... sau "neoficial" ).
Poate aveti o gradinita pe care vreti sa o inscrieti: "Taxa anuala de inscriere in cadrul siteului www. gradinite.com este 500 lei + TVA." ( gradinite.com/site/Inscriere/ )
Acum putina matematica: 116 X 500 lei = 58.000 de lei. ( nu am pus la socoteala putinele gradinite din alte orase, firmele inscrise, etc... deci aceasta suma este un minim pe an! La care probabil ca se pot imagina o serie de cheltuieli: hosting, programator, probabil si webcopywriter... unii dintre voi stiti mult mai bine ca mine cum sta treaba ).

Am studiat ideea asta acum cateva luni... dar sunt prea ocupat, nu am bani de investitie, clientii lor probabil sunt deja fidelizati si nu in ultimul rand vreau sa vad ce succes pot avea pe .com

Am postat aceasta ca o idee... care cu siguranta poate fi aplicata si in alte nise... bafta daca va intereseaza .ro!!!