Citat Postat în original de meetzah Vezi Post
Cu acesta afirmatie nu sunt total de acord. Desigur, iti ofera control maxim asupra campaniei, insa nu este eficienta.
Eu nu am spus ca este o solutie perfecta sau una total agreabila de oricine.

Nevetheless, eu o urasc. Nu imi ofera deloc un control maxim al campaniei, si ai o lista cu spe' mii de ad grupuri.

Cand ai 50 de cuvinte, e ok sa ai 50 de adgrupuri. Dar can ai 5000 ? (eu folosesc un tool/CRM de management PPC, care automatizeaza total aceste creatii de adgrup-uri, ad-uri, etc, altfel as face spasme in interfata web Adwords).

Am ajuns aici dupa vreo 3 ani de PPC cand nu imi dadeam seama cum poate fi profitabil cu costurile pe care le aveam. Am ajuns usor usor sa stapanesc dracia asta de algoritm, si uite asa imi merge mie extrem de bine.

Dupa cum zice si Krumi mai jos, aparent nu numai mie.

Citat Postat în original de meetzah Vezi Post
In plus, o campanie iti permite doar un nr. limitat (imi scapa exact care este acesta) de ad-grupuri. Eu folosesc in jur de 10-15 cuvinte pe grup (inclusiv negative).
Google Adwords Help: How many ad groups and campaigns can I have?

You can have up to 2000 ad groups in a campaign and up to 25 campaigns in an AdWords account.
Sa fim realisti acum: 25x2000 = 50.000 adgrup-uri maxime ?

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
Punand mai multe cuvinte cheie nu faci decat ca reclamele sa apara la o serie de cuvinte cheie care nu sint neaparat relevante cu anunturile si paginile catre care trimiti vizitatorii.
Corect.

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
Si in primul rand, folositi negativele. Google nu stie sa zica sigur care sint alea, trebuie sa le gasiti singuri.
Asta daca e nevoie de ele. Cel putin din experienta mea, in 95% din campaniile uzuale nu ai nevoie sa folosesti negative.