Bineinteles, daca e vorba de de 50k de ad-grupuri, este mai mult decat suficient. Cred ca imi ramasese in minte numarul de 25, care este limita nr. de campanii, nu a nr. de grupuri.
Oricum, sunt de acord cu Krumel cand spune ca. De obicei, asta e greseala pe care o fac prima data cei care initiaza o campanie AdWords, pentru ca urmaresc in principal o crestere a traficului pe situl promovat.Punand mai multe cuvinte cheie nu faci decat ca reclamele sa apara la o serie de cuvinte cheie care nu sint neaparat relevante cu anunturile si paginile catre care trimiti vizitatorii.
Eu folosesc negative cam peste tot... incepand de la adaugarea unor negative comune, cum ar fi cele legate de ideea de gratuit, daca omul nu ofera asa ceva, pana la unele mai specifice.Cel putin din experienta mea, in 95% din campaniile uzuale nu ai nevoie sa folosesti negative.
Referitor la intrebarea lui Mircea, nu pot spune mai multe decat a amintit Cristian in raspunsul sau. Totusi, cred ca ar fi bine ca dupa aplicarea acestor principii, daca tot nu-si revine, sa posteze date ceva mai concrete, cum ar fi adresa catre landingpage, cateva dintre cuvintele targetate si continutul add-urilor scrise de el.

Răspunde cu citat