Salut,
Am si eu 2 intrebari pt. tine Cristi :
1. Am un site de femei Fmo.ro (cred ca-l stii), este de cativa ani online, am in el 90% numai articole proprii, se scriu zilnic aceste articole, site-ul este curat, multe link-uri spre el sunt naturale, RSS-ul este preluat de cateva site-uri, ca si cautari pentru anumite cuvinte cheie apar bine in google, sunt multumit, dar la articole nu apar asa cum ar trebui in google, apar alte site-uri cu articole asemanatoare inaintea mea. Link-uri spre aticole nu am cum sa pun, naturale sunt cateva..., dar nu pot fi pentru toate.
Intrebarea mea este ce as putea face sa vada google mai bine articolele din site, sa apara mai bine in serps.
2. Pentru cuvantul "Program Tv" apar cu site-ul Ptv.ro in google.ro pe locul 4-5 in fata mea fiind port.ro, acasa.ro, rol.ro (site-uri destul de vechi si cu trustrank mare), daca eu as obtine cateva link-uri pe site-uri gen protv.ro sau antena1.ro care au o vechime de 7-8 ani si cu un pagerank 6-7, as avea vreo sansa sa ajung locul 1 ? sau ce anume as putea face pentru locul 1 ?
Multumesc !

Răspunde cu citat