up..
se mai continua aceast thread ?
am si intrebari mai grele , pentru alta serie![]()
up..
se mai continua aceast thread ?
am si intrebari mai grele , pentru alta serie![]()
Am si eu o intrebare. Exista legaturi intre indexarea unei pagini si rezultatele din analytics? Ex. daca un vizitator intra pe pagina ta si iese dupa 2 sec, se considera ca nu a gasit ce cauta si scade din importanta?
Salut! Am si eu o intrebare in ceea ce priveste structura url-urilor din punct de vedere SEO... Sa luam un exemplu de keyword "SEO Romania". Cum este recomandat: seo-romania.mysite.net/ sau mysite.net/seo-romania/ ?
As vrea sa mentionez ca siteul abordeaza mai multe domenii (html, css, etc...) din web development.
Multumesc anticipat si respect pentru munca depusa!
Subdomains and subdirectories - cam vechi dar e de la sursa.
Multumesc mult....foarte util articolul....m-a ajutat sa iau o decizie.
Acum se mai iveste o intrebare. Am citit mai sus ca unele directoare (link farms cum le mai zicem) nu accepta subdirectorare (mysite . net/seo/). Cam care ar fi un procent al acestor directoare? Deasemenea nu sunt acceptate nici subdomeniile? De fapt au fost 2 intrebari... multumesc inca o data!
3 luni in urma am inregistrat un subdomen (mysite.com/subdomen) in 1500 directorii eng, cam 450-500 m-au acceptat (conteaza titlul, descrierea, nisa)
Am pus si eu doua intrebari mai sus dar vad ca, Cristi nu raspunde...imi poate raspunde si mie cineva care se pricepe ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)