Astazi am primit banii inapoi, dupa ce Luni PetreE a fost audiat la Politia Ploiesti (am dat de-o politista super de treaba si profesionista). Mi-am retras si plangerea, ca sa nu mai pierd timpul pe la Politie, Parchet, Judecatorie.....chiar daca PetreE n-o merita.
Ii multumesc lui AntonioTony pentru sfaturi ; eu am procedat exact cum mi-a recomandat: aici si aici
Ca si concluzie: din cati am fost si-am zis ca depunem plangere, la Ploiesti era doar plangerea mea, deci PetreE a marcat un profit. Mi-a dat mie banii inapoi, inca la vre-o 2 membrii SeoPedia, restul este..... profitul lui. Cine stie cati am fost ? 10-15 ? Si important: cei care nu au facut plangerea inca, s-a cam prescris termenul; plangerea trebuie facuta in maxim 3 luni.
Sfat ! Nu mai faceti plati prin transfer bancar chiar daca vanzatorul pare de incredere si mai are tranzactii fara teapa in trecut. Ar trebui sa nu fie pentru el o problema sa accepte plata prin PayPal, nu ca gift sau soft ci ca produs ; asa veti avea garantia ca nu veti lua teapa si in caz de probleme, va puteti recupera banii.
PS - PetreE mi-a transmis sa va zic, cu toate ca eu nu cred, sa-i dati mail ca va da banii inapoi (cei care nu i-ati primit).

Răspunde cu citat

Daca o faceti pur si simplu, veti plati cheltuielile de judecata!