Rezultate 1 la 10 din 126

Subiect: Scriu articole - Romana, Engleza, Franceza, Germana

Afișare hibrid

kelt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    30th September 2010
    Locaţie
    Galați
    Vârstă
    39
    Posturi
    326
    Putere Rep
    30

Implicit

Eduard, nu ti-ar fi rusine. Faptul ca mi-ai trimis inainte ATUNCI, nu are nicio legatura cu ACUM. Daca nu m-ai fi dus cu presul cu zece mii de explicatii, apartinand de pe planete diferite si de erai sincer cu mine, poate ca dadeam si eu dovada de intelegere, insa asta e teapa pe fata.

ACUM ai facut in felul urmator:

1. ai refuzat sa mai raspunzi la e-mail-uri.
    2. cand ai raspuns, ai zis ca nu-ti merge e-mail-ul si ca n-ai primit.
    3. te-am rugat sa-mi spui ce n-ai primit ca sa-ti retrimit. ai tacut iar chitic.
    4. cand am dat iar de tine, te-ai dat bolnav, desi erai pe la Babele cu prietena ta Alexandra Aly.
    5. te-am sunat, ai raspuns pentru ca nu-mi stiai nr. *ca dupa aia adios raspuns. mi-ai zis ca vineri se trimit banii ca ai vorbit la birou. ciu-ciu bani, fireste.
    6. apoi, ai devenit vehement ca tu nu trebuie sa imi trimiti banii (vezi punctul 5, pentru ironie), pentru ca nu ai primit articolele (pentru si mai multa ironie, vezi punctele 2 si 3).
    7. ai avut o atitudine zeflemitoare ca hai... ai sa trimiti banii, ne faci tu o favoare, desi pleci din tara oricum si-ar trebui sa te doara undeva.

Deci, lasa-ma tu cu textele de Guta si ce mai asculti tu, ca nici macar sa fii tepar profesionist nu stii - ca te dai de gol.

Eu stiu asa, ti-am livrat, dupa calculele cu - si + am ajuns la concluzia ca ai sa imi dai 430 lei din aia 600 ramasi. Nu ai onorat. Nu-i nimic, ii recuperez eu de la Parchet, pentru ca tu oricum nu mai ai de gand sa mai returnezi nimic - asta e clar.

Nu ti s-a dat ban aici pentru ca lumea inca mai spera ca ai sa cobori de pe Sfinx si-ai sa le trimiti banii, nu ca i-ar fi cuiva drag de tine.

Sa-ti fie clar, eu n-am sa te las in pace, intrucat ti-am scris la foc automat articolele de ma duceam cu ochii injectati dimineata la munca. Imi fac un scop din a nu te lasa sa te bucuri de tepele pe care le dai.
    Ultima modificare făcută de kelt; 30th August 2015 la 23:49.
    Scriu articole în română și engleză.
    Graphic designer: logo, banner, etc.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de kelt Vezi Post
    Nu ti s-a dat ban aici pentru ca lumea inca mai spera..
    De ce sa-l mai baneze cineva, care ar fi rostul? Mie imi place, studiez, aflu lucruri noi, fac legaturi.
    Uite, de exemplu stiu ca urmatoarea sa postare va fi ceva de genul "eu chiar aveam de gand sa va dau banii, dar ati vorbit urat".

Razvan Badu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    6th November 2010
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    43
    Posturi
    236
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    De ce sa-l mai baneze cineva, care ar fi rostul? Mie imi place, studiez, aflu lucruri noi, fac legaturi.
    Uite, de exemplu stiu ca urmatoarea sa postare va fi ceva de genul "eu chiar aveam de gand sa va dau banii, dar ati vorbit urat".
    Deja mi-a transmis mie ca "vei primii banii inapoi doar daca vei fi cuminte"... + bonus: mi-a transmis ca sunt "redus mintal", etc.
    Detin un magazin online de cartuse imprimanta
    Si o firma de reumplere cartuse brasov

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Scriu articole în română și engleză
    De kelt în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 35
    Ultimul Post: 18th October 2023, 18:46
  2. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 2nd May 2011, 13:54
  3. scriu articole in romana, engleza
    De grey10 în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 11th December 2010, 00:25
  4. scriu articole in limba romana, engleza