Buna ziua,
Multumesc administratorilor ca inca nu mi au dat ban dupa toate cele scrise, voi intoarce acest favor carte voi prin a mi demonstra corectitudinea si seriozitatea in urmatoarele zile.

Ca urmare a mesajelor scrise in acest subiect voi incerca sa raspund tuturor chiar daca nu o sa ma adresez fix unei persoane.

Incep cu Klet, cea care mi se parea cea mai putin in masura sa comenteze... Iulia, tu ar trebui sa sti despre seriozitatea mea ptr ca mereu ai primit banii la timp de multe ori inainte... cum mai zs ca ai nevoie am facut tot posibilul sa primesti banii in 3/4 ore.

Tony, nu tine n am ce discuta si prea bine care a fst treaba si ca am fost nevinovat si ca mai mult de atat ti am dat banii inapoi chiar daca am avut de pierdut, doar ptr ca eu nu st tepar.

Laurentiu, te rog descrie cum au decurs colaborarile noastre... si cat de intelegator am fst cand a trebuit sa astept. 2 sau 3 sapt in plus k ai fst in concediu... sau macar sa te gandesti nu neaparat sa poatezi.
Robert, crede ma ca am lucrat aproximativ 3 ani, apoi ca orice om am evoluat.

In alta ordine de idei, am incercat ca platine sa fie efectuate catre voi insa faptul ca st administrator unic in firma nu s au putut retrage bani... asadar sapt aceasta voi reveni la activitatile mele normale si la programul meu deci voi onora cele afirmate de mine in zilele urmatoare: trimitere de bani inapoi, mai putin lui cris care doreste articolele in continuare si celor carora le am dat articolele complete. Cei care nu au primit seturile de articole in intregime le voi da restul de bani inapoi(matematic calculand).

Viata de care m am bucurat pana acum cateva zile insemna o cheltuiala de mai bine de 500 lei pe zi, de concedii nu mai spus(aviz cata cata) deci fiti sigur ca 3000/4000 de lei nu e o suma care sa ma bucure pe mine indiferent de modul in care o obtin, 4000 de lei nu imi ajung nici sa mi platesc leasingul la masina...(scuzati mi modestia, dar e aberant ca cineva sa se bucure la 4000 lei sau ce sume s au vehiculat pe aici...)

Am o rugaminte la cei cu care am colaborat sa poateze cum au decurs lucrurile in colaborari si cum de fiecare data m am miscat foarte rapid... si chiar daca in doua situatii nu a fost rapid tot s a rezolvat, vina nefiind a mea.

Imi cer scuze daca am mai scris gresit telefonul are autosugestie.

O seara buna va doresc. In aceasta sapt voi demonstra tot ce am de demonstrat indiferent de modul in care o voi face sau prin ce cai.