Rezultate 1 la 10 din 126

Subiect: Scriu articole - Romana, Engleza, Franceza, Germana

Afișare hibrid

kelt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    30th September 2010
    Locaţie
    Galați
    Vârstă
    39
    Posturi
    326
    Putere Rep
    30

Implicit

edi.jpg

dovada atasata din e-mail-ul meu. cea de aseara.

...cand serverul si-a revenit. sa sublieniem faptul ca el ar fi putut sa nu faca asta pentru ca oricum PLEACA DIN TARA. nu inainte sa-l vizitez eu luni. daca nu pe el, pe mama lui, si tot o rezolvam cumva.
    Scriu articole în română și engleză.
    Graphic designer: logo, banner, etc.

Razvan Badu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    6th November 2010
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    43
    Posturi
    236
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de kelt Vezi Post
    edi.jpg

dovada atasata din e-mail-ul meu. cea de aseara.

...cand serverul si-a revenit. sa sublieniem faptul ca el ar fi putut sa nu faca asta pentru ca oricum PLEACA DIN TARA. nu inainte sa-l vizitez eu luni. daca nu pe el, pe mama lui, si tot o rezolvam cumva.
    Eu, Luni la prima ora, ii voi face plangere penala pentru 2 infractiuni: abuz de incredere (Art. 238 NCP) si inselaciune (Art. 244 NCP).

Si nu-i nici o problema daca vrea sa plece din tara... va fi condamnat in lipsa si poate fi arestat fie cand se intoarce in tara sau inclusiv din alta tara, cu mandat international de arestare.

Acum, el poate sa mearga si pe urmatoarea premiza: sa mai aiba si alte infractiuni care se pot contopi cu acestea dar greseste, pentru ca va primii spor (1-2 ani) si nu va mai primii condamnare cu suspendare.

Ar mai trebui mentionat faptul ca, faptele au fost premeditate. A venit, s-a integrat printre noi, a facut cateva tranzactii intentionat ca sa para de incredere. Plus ca, dupa ce i-am cumparat un pachet cu 450 lei (100 de articole + postare) mi-a zis ca de ce nu cumpar mai multe ca am reducere "acum", deci de la inceput a vrut sa ne tepuiasca; nici gand n-avea referitoare la onorarea comenzilor ci doar sa incaseze cati mai multi bani.
    Ultima modificare făcută de Razvan Badu; 30th August 2015 la 13:09.
    Detin un magazin online de cartuse imprimanta
    Si o firma de reumplere cartuse brasov

kelt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    30th September 2010
    Locaţie
    Galați
    Vârstă
    39
    Posturi
    326
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Razvan Badu Vezi Post
    Eu, Luni la prima ora, ii voi face plangere penala pentru 2 infractiuni: abuz de incredere (Art. 238 NCP) si inselaciune (Art. 244 NCP).

Si nu-i nici o problema daca vrea sa plece din tara... va fi condamnat in lipsa si poate fi arestat fie cand se intoarce in tara sau inclusiv din alta tara, cu mandat international de arestare.

Acum, el poate sa mearga si pe urmatoarea premiza: sa mai aiba si alte infractiuni care se pot contopi cu acestea dar greseste, pentru ca va primii spor (1-2 ani) si nu va mai primii condamnare cu suspendare.

Ar mai trebui mentionat faptul ca, faptele au fost predemitate. A venit, s-a integrat printre noi, a facut cateva tranzactii intentionat ca sa para de incredere. Plus ca, dupa ce i-am cumparat un pachet cu 450 lei (100 de articole + postare) mi-a zis ca de ce nu cumpar mai multe ca am reducere "acum", deci de la inceput a vrut sa ne tepuiasca; nici gand n-avea referitoare la onorarea comenzilor ci doar sa incaseze cati mai multi bani.
    Acelasi lucru il voi face si eu. I-am si zis-o. O sa se trezeasca si cu politia la usa si ne vom vedea si la ochisori in cursul saptamanii viitoare.
    E foarte clar ca nu mai are de gand sa plateasca pentru serviciile trimise de mine sau sa va returneze voua banii pe asa-zisele articole vandute cu 2 lei ridichea, asa ca ne pierdem timpul incercand sa sunam, dam mail-uri, etc. Eu am renuntat deja la ideea ca-mi voi mai vedea cei 430 lei pe care mi-i datoreaza in momentul de fata, pe cale amiabila dar nici nu-l voi lasa sa-si bata joc de noptile mele nedormite.
    Ultima modificare făcută de kelt; 30th August 2015 la 13:47.
    Scriu articole în română și engleză.
    Graphic designer: logo, banner, etc.

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    44
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    65

Implicit

Pe vremea cand m-a tepuit pe mine, era la facultate in Bucuresti. Nu stiu pe unde se afla acum, dar o vizita la Baicoi nu strica

Citat Postat în original de Razvan Badu Vezi Post
    Nu te sfatuiesc sa faci pt inselaciune, am mai facut eu cuiva (pentru o suma mult mai mica), omul si-a luat avocat si a scos ca nefondata acuzatia de inselaciune. Abuzul de incredere cred ca e suficient. Cel mai bine ar fi sa va consultati totusi cu cineva inainte de a face plangerea, ca sa mergeti la fix.

IMPORTANT! Cei ce vor sa faca plangere, nu o faceti la politia din Baicoi. Trimiteti o scrisoare (eu am trimis prin posta, nu ma grabeam ) catre "Parchetul de langa judecatoria judetului Prahova".

Plangerea ar trebui sa sune asa:

Succes!
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Scriu articole în română și engleză
    De kelt în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 35
    Ultimul Post: 18th October 2023, 18:46
  2. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 2nd May 2011, 13:54
  3. scriu articole in romana, engleza
    De grey10 în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 11th December 2010, 00:25
  4. scriu articole in limba romana, engleza