Mi-a plătit o parte, ceea ce m-a făcut să am încredere în el. În plus, inițial răspundea foarte repede la e-mail-uri. Apoi, i-am livrat și partea mai groasă de articole și s-a dat la fund. Nu, nu mă plătea cu 2 lei, dar din câte mi-a zis azi la telefon (probabil mi-a răspuns pentru că nu-mi știa numărul; acum nu mai răspunde), avea două categorii de articole: ale mele pe care le plătea bine și ceva de gen bulk.
Eu i-am dat termen astăzi, întrucât azi a zis că vorbește la birou să se facă toate plățile. Cumva, din tonul vocii lui am simțit o eschivă. Sper să mă înșel, întrucât îmi datorează o sumă mare de bani.
Scriu articole în română și engleză.
Graphic designer: logo, banner, etc.
Astept cu viu interes. Si nu, nu vreau sa imi faci cadou articolele livrate. Vreau doar diferenta ramasa. Bani care ii voi dona cuiva care are nevoie cu adevarat de ei. Pacat pentru tine ca nu ai invatat nimic din experienta anterioara cu Tony. Te-ai stresat prea mult pentru o teapa de cat ... 1000 de lei? 2000? Pentru banii astia te angajai dracu si erai linistit pe perna ta. Dar, na, munca e greu ....
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Pe vechile proceduri penale puteai scos de sub urmarire penala sau nu putea incepe urmarirea penala si daca fapta nu prezenta pericol social. Adica daca imi furai un mar din pom nu puteai sa faci puscarie pentru furt, dar asta nu inseamna ca nu ai furat.
Cu alte cuvinte, NUP, pe vechile proceduri, sau clasarea pe noile proceduri, nu inseamna neaparat ca esti nevinovat. Oricum ai promis ca ne arati "hotararea", iar rezolutia procurorului trebuie sa fie motivata sau sa indice temeiul legal.
Acum că îmi știe numărul, îmi dă ba ocupat, ba nu răspunde deloc la telefon.
astea sunt cei care sperie lumea de tranzactiile pe internet , din cauza lor multi fug cand aud afaceri pe internet. Nu trebuie sa ii lasam sa continue asa.
Cum ma asteptam, nu am am niciun ban in cont de la Eduard, desi mi-a trimis un mail ca ieri sigur se trimit banii. Fac si print la mail daca e necesar.
Chiar nu cred ca omul mai are de gand sa returneze ceva (in cazul vostru), sau sa plateasca articolele trimise deja de mine.
Bun, ma simt nevoita sa revin, intrucat am primit un mesaj halucinant de la Eduard (asta dupa ce se batea cu pumnul in piept ca mi-a trimis banii de vineri). Cica el nu mai are nimic sa-mi trimita pentru ca eu nu i-am trimis articolele, de vreme ce eu tot trimiteam si evita sa mai raspunda la e-mail-uri, iar cand mi-a raspuns cu chiu cu vai, a afirmat ca lui nu i-a mai mers serverul la e-mail si ca nu a primit tot. L-am intrebat ce anume n-a primit ca sa-i retrimit (crezand povestea lui plangacioasa) si brusc s-a imbolnavit. Acum, dupa ce vineri imi zicea cu voce spasita la telefon ca imi trimite banii, se schimba la 180 grade si afirma ca el nu mai are sa-mi trimita niciun ban intrucat eu nu i-am trimis articolele. In plus, pentru ca a observat ca l-am dat de rau pe seopedia, a ales sa nu mai raspunda la telefon. Deci, el pandeste incognito.
Mentionez ca pot oricand dovedi ca am trimis si pot pune la dispozitia membrilor seopedia toate e-mail-urile cu el.
In plus, cica saptamana viitoare returneaza banii sau articolelor celor dintre voi care ati picat in plasa, si apoi asteapta scuze de la voi, asa pentru mandria lui. Cica ar putea sa nu faca asta pentru ca oricum pleaca din tara, dar asa e el, baiat de treaba. edi1.jpg
Pana acum doua zile am ales sa nu zic nimic, intrucat am sperat ca ma insel in privinta lui si n-am vrut sa fac taraboi aiurea, dar acum stiu ca nu mai are de gand imi trimita niciun ban.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)