Pagina 5 din 13 PrimulPrimul ... 34567 ... UltimulUltimul
Rezultate 41 la 50 din 126

Subiect: Scriu articole - Romana, Engleza, Franceza, Germana

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de PetreE Vezi Post
    Si de aceea in ciuda faptului ca tu mi-ai facut plagere eu ti-am inapoiat banutii si in plus de asta am si demonstrat ca nu sunt de vina si mi-au dat neinceperea urmaririi penale!!!
    Pai daca nu erai de vina de ce i-ai inapoiat banii?
    Si daca omul a fost rugat de politisti sa renunte la plangere, nu era normal sa nu inceapa urmarirea penala?

Da sincer, chiar ii crezi pe toti prosti?
    De ce a fost nevoie de plangere, de baiat bun ce esti tu?
    Jesus!

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.790
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de kelt Vezi Post
    Am vorbit cu el astăzi la telefon și mi-a promis că astăzi o să-mi trimită banii pe articole scrise (eu sunt unul dintre cei ce îi scriau).
    Sper să se țină de promisiune.
    Ca idee, iti platea cat scrie el aici? In ideea ca parca stiu ca scriai ceva mai scump, sa stim si noi cu cine avem de a face! [ Ma refer la PtereE ]

@Rapsodia, prețul mi l-am făcut eu.
    Niciodată nu am lucrat pe cât cere el. M-a luat un pic prin surprindere că vinde așa ieftin, însă din câte mi-a zis azi la telefon, ar fi fost 2 categorii de articole, ale mele (calitative) și cele gen bulk, vândute aici, pe seopedia. Deși, hai să fim serioși că nu-ți trebuiesc profesori și jurnaliști pentru articole gen bulk. Cred că ne-am cam țepuit cu toții.
    Acum e clar! Deci lua de la useri 3 lei si platea 10! Sigur nu era teapa de la bun inceput!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

kelt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    30th September 2010
    Locaţie
    Galați
    Vârstă
    39
    Posturi
    326
    Putere Rep
    29

Implicit

Mi-a plătit o parte, ceea ce m-a făcut să am încredere în el. În plus, inițial răspundea foarte repede la e-mail-uri. Apoi, i-am livrat și partea mai groasă de articole și s-a dat la fund. Nu, nu mă plătea cu 2 lei, dar din câte mi-a zis azi la telefon (probabil mi-a răspuns pentru că nu-mi știa numărul; acum nu mai răspunde), avea două categorii de articole: ale mele pe care le plătea bine și ceva de gen bulk.
    Eu i-am dat termen astăzi, întrucât azi a zis că vorbește la birou să se facă toate plățile. Cumva, din tonul vocii lui am simțit o eschivă. Sper să mă înșel, întrucât îmi datorează o sumă mare de bani.
    Scriu articole în română și engleză.
    Graphic designer: logo, banner, etc.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Robert tu ai primit cateva articole, din ce imi amintesc, o sa ti se faca si tie retur la toata suma!
    Astept cu viu interes. Si nu, nu vreau sa imi faci cadou articolele livrate. Vreau doar diferenta ramasa. Bani care ii voi dona cuiva care are nevoie cu adevarat de ei. Pacat pentru tine ca nu ai invatat nimic din experienta anterioara cu Tony. Te-ai stresat prea mult pentru o teapa de cat ... 1000 de lei? 2000? Pentru banii astia te angajai dracu si erai linistit pe perna ta. Dar, na, munca e greu ....
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Razvan Badu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    6th November 2010
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    236
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Robert Vezi Post
    Astept cu viu interes. Si nu, nu vreau sa imi faci cadou articolele livrate. Vreau doar diferenta ramasa. Bani care ii voi dona cuiva care are nevoie cu adevarat de ei. Pacat pentru tine ca nu ai invatat nimic din experienta anterioara cu Tony. Te-ai stresat prea mult pentru o teapa de cat ... 1000 de lei? 2000? Pentru banii astia te angajai dracu si erai linistit pe perna ta. Dar, na, munca e greu ....
    Cred ca este vorba de 1000-2000 de euro, la cati suntem....

Pentru cei care au platit prin PayPal - disputa dupa care "claim" , pentru cei care au virat banii in cont - plangere penala. Altfel, ne pierdem timpul...nu cred ca ne va vira banii inapoi.
    Detin un magazin online de cartuse imprimanta
    Si o firma de reumplere cartuse brasov

O. Cosmin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    16th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    332
    Putere Rep
    28

Implicit

@AntonyTony - ti-am desmonstrat prin procuror ca eu nu am avut vina! Si de aceea in ciuda faptului ca tu mi-ai facut plagere eu ti-am inapoiat banutii si in plus de asta am si demonstrat ca nu sunt de vina si mi-au dat neinceperea urmaririi penale!!! Cand o sa revin la birou o sa caut acea hotarare si o sa fac un scan ptr a o face publica!

INCA ODATA: BANII VOR FI INAPOIATI CATRE TOTI!
    Pe vechile proceduri penale puteai scos de sub urmarire penala sau nu putea incepe urmarirea penala si daca fapta nu prezenta pericol social. Adica daca imi furai un mar din pom nu puteai sa faci puscarie pentru furt, dar asta nu inseamna ca nu ai furat.

Cu alte cuvinte, NUP, pe vechile proceduri, sau clasarea pe noile proceduri, nu inseamna neaparat ca esti nevinovat. Oricum ai promis ca ne arati "hotararea", iar rezolutia procurorului trebuie sa fie motivata sau sa indice temeiul legal.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    30th September 2010
    Locaţie
    Galați
    Vârstă
    39
    Posturi
    326
    Putere Rep
    29

Implicit

Acum că îmi știe numărul, îmi dă ba ocupat, ba nu răspunde deloc la telefon.

cris este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th July 2007
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    0

Implicit

astea sunt cei care sperie lumea de tranzactiile pe internet , din cauza lor multi fug cand aud afaceri pe internet. Nu trebuie sa ii lasam sa continue asa.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    30th September 2010
    Locaţie
    Galați
    Vârstă
    39
    Posturi
    326
    Putere Rep
    29

Implicit

Cum ma asteptam, nu am am niciun ban in cont de la Eduard, desi mi-a trimis un mail ca ieri sigur se trimit banii. Fac si print la mail daca e necesar.
    Chiar nu cred ca omul mai are de gand sa returneze ceva (in cazul vostru), sau sa plateasca articolele trimise deja de mine.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    30th September 2010
    Locaţie
    Galați
    Vârstă
    39
    Posturi
    326
    Putere Rep
    29

Implicit

Cum ma asteptam, nu am am niciun ban in cont de la Eduard, desi mi-a trimis un mail ca ieri sigur se trimit banii. Fac si print la mail daca e necesar.
    Chiar nu cred ca omul mai are de gand sa returneze ceva (in cazul vostru), sau sa plateasca articolele trimise deja de mine.
    Bun, ma simt nevoita sa revin, intrucat am primit un mesaj halucinant de la Eduard (asta dupa ce se batea cu pumnul in piept ca mi-a trimis banii de vineri). Cica el nu mai are nimic sa-mi trimita pentru ca eu nu i-am trimis articolele, de vreme ce eu tot trimiteam si evita sa mai raspunda la e-mail-uri, iar cand mi-a raspuns cu chiu cu vai, a afirmat ca lui nu i-a mai mers serverul la e-mail si ca nu a primit tot. L-am intrebat ce anume n-a primit ca sa-i retrimit (crezand povestea lui plangacioasa) si brusc s-a imbolnavit. Acum, dupa ce vineri imi zicea cu voce spasita la telefon ca imi trimite banii, se schimba la 180 grade si afirma ca el nu mai are sa-mi trimita niciun ban intrucat eu nu i-am trimis articolele. In plus, pentru ca a observat ca l-am dat de rau pe seopedia, a ales sa nu mai raspunda la telefon. Deci, el pandeste incognito.
    Mentionez ca pot oricand dovedi ca am trimis si pot pune la dispozitia membrilor seopedia toate e-mail-urile cu el.

In plus, cica saptamana viitoare returneaza banii sau articolelor celor dintre voi care ati picat in plasa, si apoi asteapta scuze de la voi, asa pentru mandria lui. Cica ar putea sa nu faca asta pentru ca oricum pleaca din tara, dar asa e el, baiat de treaba. edi1.jpg

Pana acum doua zile am ales sa nu zic nimic, intrucat am sperat ca ma insel in privinta lui si n-am vrut sa fac taraboi aiurea, dar acum stiu ca nu mai are de gand imi trimita niciun ban.

Pagina 5 din 13 PrimulPrimul ... 34567 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Scriu articole în română și engleză
    De kelt în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 35
    Ultimul Post: 18th October 2023, 18:46
  2. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 2nd May 2011, 13:54
  3. scriu articole in romana, engleza
    De grey10 în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 11th December 2010, 00:25
  4. scriu articole in limba romana, engleza