@mamulea Nu ma supar, ai dreptate totala. PS: numai Marius Sescu imi spune gigea dar iertam

La continut contribui si eu in primul rand. Ma refer ca nu am timp sa scriu zilnic sau chiar si odata la 3 zile pentru ca am multe proiecte pending acum. Este normal sa se puna asemenea intrebari dar imi rezervam dreptul sa raspund la ele pe PM.

Voi spune aici, poate asa nu ma repet.

Content Writer-ul scrie cat de mult poate/vrea (practic mai multe articole cu atat mai bine, logic) si eu la fel scriu. Plus ca aici e sansa sa incerci ceva fara sa investesti bani la inceput. Asa cum decizi sa iti faci un blog pe wordpress la inceput, si nu cumperi domeniu, host si deabia dupa testezi apele. Primele 2 luni tot ce scoate va fi doar al content-writer-ului, pentru ca nu vreau sa fie demoralizat (un colaborator care nu are 100% incredere in proiect nu imi este de nici un folos, pentru ca se va plictisi repede).

Toti stim ca banii nu vin deodata gramada, dar prin bun simt si responsabilitate (ca la Petrom) vom face treaba buna. In plus, scriem in engleza nu in romana, deci la partea de monetizare altfel stau lucrurile.

@Nosfer Nu am nimic pentru ca sunt noi mutate pe alt server si nu merita sa fac import la ce baza de date era (2-3 articole si cateva pagini).

Eu vad asta ca o sansa pentru oricine sa se initieze. Nu sunt tepar, poate va spune krumel pentru ca ma stiu cu el live, plus ca la inceput banii vin din buzunarul meu, si dupa ii recuperez (daca e cazul cu adsense de exemplu si nu se strange din prima suma).

@prodan_13 La coiffuremagazine.com vreau doar domnisoare pentruc a noi baietii nu avem asemenea interese, deci ne plictisim repede. O fata altfel se descurca pe subiectul asta.

In principiu daca am omis ceva mergem pe premiza "cere si ti se va da".

Daca ai citit pana aici e pacat, asa ca mai bine te faci colaborator sa nu fi fost timpul pierdut (joke)