Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 19

Subiect: Caut parteneri.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    60
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    60

Lightbulb Caut parteneri.

Caut parteneri care se considera capabili sa realizeze websiteuri si sa le promoveze (accept si turnkeys si scripturi free).
    Ofer:
    • domeniile web
    • webhosting

Profitul pe care il aduc aceste websiteuri va apartine.

Primul portofoliu contine 24 de domenii, unele cu continut, altele nu. Daca parteneriatul se dovedeste profitabil voi ceda si celelalte portofolii (pana la 500 de domenii).

Posibile utilizari:
    - promovarea propriilor siteuri prin intermediul portofoliului
    - venituri din reclame
    - altele, folositi-va imaginatia

Iata lista:

[au expirat cele 24 de ore lista a fost stearsa] pentru detalii PM.

PS pentru speculanti: Motivul pentru care ofer profitul in totalitate este pentru ca ma intereseaza doar ca aceste siteuri sa se mentina in viata.. pana cand voi avea timp sa ma ocup asa cum trebuie de ele.

Astept eventuale sugestii si mesaje.
    Ultima modificare făcută de haos; 21st February 2008 la 19:25.

Reputatie:
    60
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    60

Implicit

Mai las o zi anuntul si apoi il inchid. Se pare ca nu prezinta interes, sau eu am gresit locul sau momentul.

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de haos Vezi Post
    Mai las o zi anuntul si apoi il inchid. Se pare ca nu prezinta interes, sau eu am gresit locul sau momentul.
    sau poate cei care au resurse de investit in siteuri nu sunt dispusi sa le investeasca stiind ca atunci cand vine randul sa se intoarca mai gros investitia iti vei face brusc timp sa te ocupi de acel site;
    (nu se vrea a fi o acuza - fiecare e liber sa propuna ce termeni are chef, insa asta e impresia pe care mi-a creat-o anuntul - nu eram oricum prea interesat de o asa colaborare, insa impresia lasata m-a facut sa "ignor" propunerea)

in plus, cei care au resurse de investit intr-unsite (cunostinte, timp, promovare, etc) nu cred ca se impiedica de un domeniu si / sau hosting

Reputatie:
    60
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    60

Implicit

Ma indoiesc de acest lucru avand in vedere ca accept ca de la inceput profitul sa fie pe numele lor: adsense, neogen, etc.
    SINGURUL lucru pe care nu il voi tolera este sa le scoata la vanzare in numele lor.

Ca informatie suplimentara tin sa precizez ca nu e prima data cand ofer acest model. In 99% din cazuri cei care au intretinut celelalte siteuri s-au decis sa cumpere si domeniul.

Pentru ********.ro am acceptat chiar si modificari in whois-ul domeniului.
    Ultima modificare făcută de haos; 21st February 2008 la 19:28.

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

bun, totusi nelamurirea mea e in directia asta:
    presupunem ca ne intelegem pt unul din domenii (iloveromania.org sa zicem, care acum e parcat la sedo fara continut - deci tu oferi domeniu + hosting);
    eu investesc in el tot ce tine de constructie, promovare si restul (de la php & mysql, design, seo, usability, etc - pana la resurse financiare in cumparare de linkuri & stuff);

- care este momentul in care vrei domeniul inapoi?

- presupunand ca il cedezi pe termen nelimitat: care e castigul tau? (sunt totusi ceva investitii in cateva domenii si hosting)

- cum pot semna eu contracte de publicitate / abonamente / etc cand nu detin domeniul? (deci mi se limiteaza sursele de castig la adsense si alta cateva maruntisuri)

si problemele continua in directia indicata, probleme ce pot fi evitate cu o investitie din partea mea de 12$ pt un domeniu plus 5$ lunar pt hosting

repet.. nu contest buna credinta a ofertei, insa din punctul de vedere al unui investitor.. mi se pare o varianta nu foarte fiabila

Reputatie:
    60
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    60

Implicit

1) Nu va fi vorba de "momentul cand vreau domeniul inapoi" ci de urmatorul fapt: in momentul in care siteul produce indeajuns incat sa-si plateasca existenta (hostingul in acest caz, diverse taxe in cazul scripturilor platite sau ecommerce) nu mi se mai pare just ca eu sa-l sustin.
    Putem stabili de la inceput si de comun acord o impartire a profitului (media este 25% eu - 75% ei).

Cred totusi ca cel mai bun nume pentru oferta mea este "inchiriere domenii".

2) Hostingul e deja platit si sta degeaba

3) Poti semna f simplu contracte de publicitate deoarece pot trece si numele tau la whois-ul domeniului.

4) Intr-un fel ai dreptate. Asa este, poti cumpara un domeniu cu 12$ si hosting cu 5$ insa eu nu ofer unul ci un intreg portofoliu ce poate ajunge pana la 500 de domenii.
    Nu stiu cati dintre colegii nostrii de pe forum isi pot permite o asemenea investitie.

Obelix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    7th October 2007
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    156
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de gabriel.stancu Vezi Post
    repet.. nu contest buna credinta a ofertei
    Si de ce ma rog nu contesti buna credinta a ofertei? Eu o fac. Nu e nici o rusine. Totul miroase a escrocherie menita sa atraga munca entuziastilor incepatori. Pana cand haos nu explica de ce nu ar fi asa, impresia ramane. Inclusiv treaba cu "pot trece si numele tau la whois-ul domeniului" e o prosteala pe fata pentru ca ala de la Billing/Zone nu are nici un drept asupra domeniului si mizeaza pe prostia incepatorilor. In 5 minute poti sa-i bagi pe Basescu la Billing si Nastase la Zone si tot in 5 minute ii scoti.

Nu e nici o rusine sa sfatuiesti bizonii sa stea departe de astfel de e-samsari, sa treci cu vederea asa ceva e complicitate.
    Ultima modificare făcută de Obelix; 20th February 2008 la 17:46.

Obelix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    7th October 2007
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    156
    Putere Rep
    32

Implicit

dublura

Reputatie:
    60
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    60

Implicit

Obelix, nu te contrazic la partea cu datele despre domeniu. Normal ca se pot edita rapid si chiar e important asta. Pe vremuri dura si 48 de ore asa ca mai bine 5 min decat 48 de ore.
    La 1and1.com dureaza pana la 5 zile o inregistrare de domeniu, deci tind sa votez pentru cele 5 minute.

La partea cu escrocheria insa nu mai pot sa fiu de acord.

O fi parerea ta, ai dreptul la lea, ai dreptul sa ti-o sustii doar traim intr-o tara libera(daca o fi cum scrie in constitutie) dar nu inseamna ca e si adevarata. Tu ti-a format parerea ca sunt escroc eu mi-am format parerea ca esti nesimtit. Acum eu nu vreau sa pierd timpul cu demonstratiile si mai bine ma intorc la parerea dinainte: ceea ce am spus e adevarat iar tu nu esti nesimtit.

Esti invitatul meu sa-mi dovedesti unde anume se regaseste partea cu escrocheria. Daca nu poti face asta am sa te rog sa te abtii.

Reputatie:
    60
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    60

Implicit

********.Info s-a dat. Mai raman celelalte.
    Ultima modificare făcută de haos; 21st February 2008 la 19:25.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Caut parteneri
    De vladgidea în forumul Continut web
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 5th June 2009, 11:26
  2. Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 24th December 2008, 19:41
  3. Caut eventuali parteneri - nisa software
    De Dragos Nicu în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 7th June 2008, 01:09
  4. Cum imi gasesc parteneri pentru link exchange ?
    De necromanc în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 20th June 2007, 10:07
  5. Google Bot Are Parteneri In Ro?
    De horatium în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 8th March 2006, 12:09

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •