Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Caut eventuali parteneri - nisa software

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    42

Implicit Caut eventuali parteneri - nisa software

Salut,
    Dupa cum spune si titlul, caut eventuali parteneri pentru un proiect care inca nu a avut lansarea, totul este planuit incetul cu incetul si se doreste o echipa formata din 3-4 membri pentru inceput. Pana acum, in echipa se regasesc 3 oamenii, 2 care se ocupa strict de continut, respectiv unul de partea tehnica (eu). Ce vreau sa spun cu asta? Pai am nevoie de inca 1-2 persoane capabile sa faca acest lucru, mai exact review software > la diferite programe si aplicatii PC.
    Review-urile vor fi STRICT unice, facut de echipa noastra, pe langa toate cunostintele va trebuii sa si aveti pasiune pentru asa ceva, inclusiv pentru scris si pentru a te integra in echipe noi. Tot ce veti face, va fi facut de acasa in timpul liber (pentru moment), iar castigurile vor fi 0. Initial plecam de la ideea de pasiune, nu de banii insa pe viitor daca decurge totul cum trebuie posibil sa avem un venit din acest proiect, insa asta pe ultimul loc.

Asadar, cine este interesat de asa ceva si chiar vrea sa lucreze alaturi de inca 2-3 oamenii in acest domeniu, sa-mi dea un PM sau sa ma contacteze pe IM.
    Rog doar persoanele interesate, pasionate si serioase sa ia contact cu mine. Proiectul se vrea a fi de lunga durata, nu doar de 2-3 saptamanii, asa ca vom avea nevoie de oamenii seriosi si sinceri.

Multumesc,
    Draqos.
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

romania inedit este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th October 2007
    Locaţie
    Slatina
    Vârstă
    49
    Posturi
    793
    Putere Rep
    0

Lightbulb

Citat Postat în original de Draqos Vezi Post
    Salut,
    Review-urile vor fi STRICT unice, facut de echipa noastra, pe langa toate cunostintele va trebuii sa si aveti pasiune pentru asa ceva, inclusiv pentru scris si pentru a te integra in echipe noi. Tot ce veti face, va fi facut de acasa in timpul liber (pentru moment), iar castigurile vor fi 0. Initial plecam de la ideea de pasiune, nu de banii insa pe viitor daca decurge totul cum trebuie posibil sa avem un venit din acest proiect, insa asta pe ultimul loc.

Asadar, cine este interesat de asa ceva si chiar vrea sa lucreze alaturi de inca 2-3 oamenii in acest domeniu, sa-mi dea un PM sau sa ma contacteze pe IM.
    Rog doar persoanele interesate, pasionate si serioase sa ia contact cu mine. Proiectul se vrea a fi de lunga durata, nu doar de 2-3 saptamanii, asa ca vom avea nevoie de oamenii seriosi si sinceri.

Multumesc,
    Draqos.
    Nu vreau sa provoc un flame , dar sa-mi dai un pm atunci cand gasesti o astfel de persoana , ca sa pot pune si eu un anunt asemanator !
    Spre deosebire de tine , eu sunt dispus sa si platesc pentru asta !
    Cred ca este vorba despre software-gratis.com !
    Am vrut si eu sa-l inregistrez dar m-am lasat pagubas atunci cand mi-am dat seama ca un frate mai mic al softpedia necesita resurse nu gluma , mai ales timp !
    Ai grija ca software-gratis.ro este disponibil !

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    42

Implicit

Nu provoci nimic, nici o problema. Pana la urma am strans 5 oameni (inclusiv eu) care vor lucra in acest proiect.

Acest thread poate fi inchis,
    Multumesc.

romania inedit este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th October 2007
    Locaţie
    Slatina
    Vârstă
    49
    Posturi
    793
    Putere Rep
    0

Implicit

Ma bucur ca ai reusit sa gasesti persoanele potrivite !
    Sper ca in curand sa ne spui care este siteul la sectiunea respectiva din acest forum !

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    42

Implicit

Desigur, indata ce totul va fi pus la punct si site-ul va primi lansarea, voi face un thread special si aici.

Salut,
    Draqos.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Caut parteneri
    De vladgidea în forumul Continut web
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 5th June 2009, 11:26
  2. Vand linkuri, nisa: software
    De Dragos Nicu în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 13th April 2009, 13:03
  3. Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 24th December 2008, 19:41
  4. Caut parteneri.