Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: Caut parteneri

vladgidea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    5th May 2009
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    189
    Putere Rep
    29

Implicit Caut parteneri

Caut parteneri pentru proiecte 50%-50% pe site-uri gazduite de mine, cu domeniul meu. All I need is content.

PSmanual.com
    Photoshop, Design, Fonts, Brushes etc. Continut in engleza

CoiffureMagazine.com
    (vreau o domnisoara )
    Hair Style Magazine, Poze cu freze, Freze de vedete etc.. Continut in engleza

SEObb.org
    Articole SEO, tutoriale, teste, etc. Continut in limba engleza (nu am destul timp)

Hard-News.info
    Stiri in general, dar alegem impreuna o nişa profitabila si facem succes (copyright Emi Gal) . Continut in engleza

-----

Parteneriatul 50%-50% nu inseamna ca imi bat joc de voi asa cum nici voi nu va bateti joc de mine. Lucram cinstit si singura voastra treaba e sa generati continut original, fara copy-paste sau alte mizerii. Practic cred ca asta poate fi o oportunitate pentru multi care sunt la inceput sa castige un ban prin munca cinstita singura investitie din partea lor fiind timpul.

Astept pe PM sau aici injuraturile si laudele.
    Scriu advertoriale pe blog (detalii in acest thread) si vand link-uri (detalii aici).

mamulea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    19th December 2007
    Locaţie
    Pitesti, Romania
    Vârstă
    45
    Posturi
    235
    Putere Rep
    32

Implicit

Cum iti propui sa le monetizezi?

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    5th May 2009
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    189
    Putere Rep
    29

Implicit

In functie de nisa. Marketing afiliat unde se poate, Adsense, Bannere...

De ce?
    Scriu advertoriale pe blog (detalii in acest thread) si vand link-uri (detalii aici).

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    19th December 2007
    Locaţie
    Pitesti, Romania
    Vârstă
    45
    Posturi
    235
    Putere Rep
    32

Implicit

Pentru ca atunci cand cauti un partener, trebuie sa explici oamenilor la ce sa se astepte. Am inteles din primul post nevoile tale (content writeri) dar nu si beneficiile posibililor interesati. Ma intereseaza daca ai un plan bine pus la punct sau doar visezi sa faci niste bani din adsense pe niste site-uri care vor avea o concurenta acerba. Cred ca nu cer prea mult, nu?

prodan_13 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    23rd December 2006
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    41
    Posturi
    545
    Putere Rep
    36

Implicit

Eu sunt interesat de CoiffureMagazine.com. Prietena mea defapt.
    Mamulea a spus bine acolo. Va exista un contract ceva?
    Echipamente de protectia muncii www.safetyone.ro.
    Ai nevoie de un traducator autorizat sau de Traduceri Autorizate ?

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    34

Implicit

apoi pe multe din ele nu ai chiar nimic. Daca ai pune si tu content ar fi mai ok dealul cu 50-50 dar in cazul de fata tu nu pui decat o tema, gazduire si un domeniu [care se fac cu 15$ si se fac intr-o zi] si persoana care va scrie continut va munci zi de zi cateva ore. Content writerii ar trebui sa fie prosti daca accepta un asemenea deal cand pot investi ei 20$ sa zicem si vor avea 100% din earnings.

@prodan_13 - iti bagi prietena la produs?

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    19th December 2007
    Locaţie
    Pitesti, Romania
    Vârstă
    45
    Posturi
    235
    Putere Rep
    32

Implicit

@vladgigea: Te rog sa nu intelegi gresit. Nu am avut sub nicio forma intentia sa critic anuntul tau, pur si simplu voiam sa imi dau seama modul in care vrei sa dezvolti site-urile respective. Eu merg pe principiul ca nu trebuie sa primesc neaparat bani ca sa scriu ceva la care ma pricep. O pot face foarte bine si din placere daca astfel ajut la dezvoltarea unui site care sa aduca ceva bun in online-ul romanesc. Faptul ca te-am intrebat de plan este pentru ca tu ai vorbit de bani in postul tau si eram curios de unde vrei sa ii scoti.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    5th May 2009
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    189
    Putere Rep
    29

Implicit

@mamulea Nu ma supar, ai dreptate totala. PS: numai Marius Sescu imi spune gigea dar iertam

La continut contribui si eu in primul rand. Ma refer ca nu am timp sa scriu zilnic sau chiar si odata la 3 zile pentru ca am multe proiecte pending acum. Este normal sa se puna asemenea intrebari dar imi rezervam dreptul sa raspund la ele pe PM.

Voi spune aici, poate asa nu ma repet.

Content Writer-ul scrie cat de mult poate/vrea (practic mai multe articole cu atat mai bine, logic) si eu la fel scriu. Plus ca aici e sansa sa incerci ceva fara sa investesti bani la inceput. Asa cum decizi sa iti faci un blog pe wordpress la inceput, si nu cumperi domeniu, host si deabia dupa testezi apele. Primele 2 luni tot ce scoate va fi doar al content-writer-ului, pentru ca nu vreau sa fie demoralizat (un colaborator care nu are 100% incredere in proiect nu imi este de nici un folos, pentru ca se va plictisi repede).

Toti stim ca banii nu vin deodata gramada, dar prin bun simt si responsabilitate (ca la Petrom) vom face treaba buna. In plus, scriem in engleza nu in romana, deci la partea de monetizare altfel stau lucrurile.

@Nosfer Nu am nimic pentru ca sunt noi mutate pe alt server si nu merita sa fac import la ce baza de date era (2-3 articole si cateva pagini).

Eu vad asta ca o sansa pentru oricine sa se initieze. Nu sunt tepar, poate va spune krumel pentru ca ma stiu cu el live, plus ca la inceput banii vin din buzunarul meu, si dupa ii recuperez (daca e cazul cu adsense de exemplu si nu se strange din prima suma).

@prodan_13 La coiffuremagazine.com vreau doar domnisoare pentruc a noi baietii nu avem asemenea interese, deci ne plictisim repede. O fata altfel se descurca pe subiectul asta.

In principiu daca am omis ceva mergem pe premiza "cere si ti se va da".

Daca ai citit pana aici e pacat, asa ca mai bine te faci colaborator sa nu fi fost timpul pierdut (joke)

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

n-ai citit atent. Prodan_13 zicea ca prietena sa este interesata de fapt
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    5th May 2009
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    189
    Putere Rep
    29

Implicit

Stiu, mi-am dat seama. dar prima oara trebuie sa il conving pe el. Nici eu nu imi las prietena sa cumpere online ceva (de ex) pana nu are acordul meu 100%

Acum vad ca formularea mea nu a fost prea buna.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 24th December 2008, 19:41
  2. Caut eventuali parteneri - nisa software
    De Dragos Nicu în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 7th June 2008, 01:09
  3. Caut parteneri.
    De haos în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 28th March 2008, 22:28
  4. Cum imi gasesc parteneri pentru link exchange ?
    De necromanc în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 20th June 2007, 10:07
  5. Google Bot Are Parteneri In Ro?
    De horatium în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 8th March 2006, 12:09

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •