Este adevarat ca nu mi-a mers prea bine anul trecut, dar cu toate acestea datele companiei mele sunt publice, ca ale oricarei alte firme din romania. Am facut doua prostii in ultimii ani, una care m-a costat vreo 10.000 de euro si a doua care poate nu e chiar prostie dar care mi-a scos din buzunar 120.000 de euro si posibil sa-mi mai scoata. Ma pacalesc singur doar anul asta cred ca am bagat cateva mii de euro. Cu toate aceastea eu zic ca am evoluat la nivel personal si profesional.
In plus nici in ziua de azi nu zic ca sunt guru pe
SEO cu atat mai putin acum 10 ani. Zonele mele de expertiza sunt mai mult in zona de programare, fotovoltaice, alte chestii. Acum 10 ani eram angajat ca programator daca ma uit putin pe CV-ul meu si ma interesa prea putin de
seo si chestii de genul asta, dar aveam blogurile pe care le mai am si in ziua de azi.
Probabil ar ma putea fi si alte 1000 de explicatii, dar nu pot sa spun decat ca ma bucur ca tie iti merge bine intr-o tara in care taxele, inflatia si alte fenomene de genul ne saracesc pe toti in fiecare an.