Inca valabila oferta mea. La o adica pot sa prestez orice munca de care aveti nevoie in schimbul ajutorului de care am nevoie pentru acest proiect.
In momentul asta s-au strans 4400 de euro pe la 7000 incepem sa vedem daca ne putem incadra in buget pentru masina.
Am zis sa mai vin sa fac un update, dar mai bine va las un link de la ultimul episod de pe canal:
https://youtu.be/dQQn_x32dUU
In caz ca va intrebati cum mai stau lucrurile, aproximativ 40 de zile pana la plecare.
Sper ca saptamana asta sa am bani sa incep conversia si sa mai facem ceva mententana la masina in service.
Inca mai am nevoie de banii pentru materiale conversie si accesorii... asa ca orice contract nou e bine venit de asemenea daca stiti firme care doresc sa faca barter, poate printre clientii vostrii, in principiu am nevoie de tot felul de chestii in zona de camping si nu numai, las mai jos o lista poate aveti clienti care au asa ceva si le-ar prinde bine niste reclama atat advertoriale cat si reclama in clipurile de pe YT.
baterie auto 95Ah - pentru Opel Vivaro
WC Portabil Porta Porti sau similar
Dus Portabi
Android Auto pentru Opel Vivaro A - asta nu e cel mai important pe lista mea
Porbagaj Opel Vivaro A modelul Lung - asta vreo firma de dezmembrari care ar putea avea nevoie de reclama
Baterie de 12V pentru sistem solar, 2 bucati - ca sa fie pe 24v sistemul
Cablu solar, conectori, cutie de sigurante DC 24V,
Panou de control 24V
Invertor 24V (preferabil cat mai mare si preferabil sinus pur)
Frigider 12-24V - nu foarte mare
Pompa de apa 24V cat mai mica ca sa intre intr-un bidon, alimenteaza ghiuveta
Scaun drapta 1 loc - tot pe la o firma de Dezmembrari
Camera Go Pro mai veche
Lavariere portabile
Pentru ca se apropie cu pasi repezi momentul plecarii si lista e lunga chiar daca am mai taiat de pe ea cateva, am zis sa vin chiar aici cu o oferta fulger, 15 articole pe oricare din blogurile mele pentru 1000 de lei pentru ca am gasit frigiderul la reducere si vreau sa-l iau.
incearca sa ti bagi site-urile si pe whitepress, poate acolo vinzi mai usor/repede
Eventual poti cauta agentii seo si sa le trimiti email cu oferta ta, fa un pdf frumos si spui cine esti si ca ai o oferta de advertoriale, sigur daca trimiti la 20 de agentii/ oras din cluj, bucuresti, timisoara, iasi, constanta din 100 de emailuri imposibil sa nu vinzi macar 5 oferte
Mai sunt 10 zile pana la plecare. Intensa conversia asta si pregatirea.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)