Turul Europei 2024 - Caut donatii si sponsorizari.
Salutare, am zis sa postez si pe aici daca tot fac lobby pentru proiectul meu prin intermediul retelelor sociale.
Pe scurt am de gand sa plec iar undeva la 30-50 de zile prin Europa, data trecuta, adica acum 9 ani au fost 21 de zile si 9 tari vizitate, sunt pe blogul meu articole de la aceea vreme. De data asta daca tot o ard cu partea de vloging vreau sa fac episoade zilnice din calatorie.
Am inceput proiectul de la zero, si m-am gandit ca e interesant de documentat si partea asta pe youtube, cum fac rost de bani, cum pregatesc masina, etc...
Long story short: am nevoie de bani pentru realizarea proiectului, bani care pot venii de la donatori sau de la sponsori.
Asa ca orice credeti ca pot sa fac pentru voi pentru a primi in schimb o mica donatie sa ii spuneti de asemenea sunt deschis si la discutii legate de sponsorizari si expunere si reclama prin intermediul proiectului.
Am zis ca daca 1000 de prieteni ar dona cate 25 de lei cu siguranta as gasi restul de resurse pentru a trece de primul pas, si cel mai dificil. Daca trec de pasul asta, restul cred ca il pot realiza si prin forte proprii.
Aici e playlistul cu episoadele din acest proiect: https://www.youtube.com/watch?v=1WNi...ikBhUanOJBUfVa
Fara hate sau comentarii retorice please.