"27th November 2017, 13:12"
"Sunt 6 articole pe care le-am scris un total de 63"
citat din mailul tau
Tu ti-ai terminat treaba in 27 Noiembrie si plata ti-ai primito la inceputul lunii in Ianuarie.
Imi pare rau de aceasta intarziere.
Nu-o spun ca sa ma dezvinovatesc, dar banii dati tie au fost bani aruncati pe fereastra, acum asta e.
Probabil de acum incolo cine-o sa apeleze la serviciile tale de publicare o sa stie ca beneficiile vor fi 0
Acum legat de mine: si daca voi mai colabora cu cineva de pe forum pentru publicare, plata o voi face tot la sfarsit,solutii ca sa nu iasa o teapa sunt: se poate scoate articolul, se poate vinde articolul in alta parte, etc.Insa la mine daca dau banii inainte raman cu bani dati.Puteai si tu sa faci asta sau sa-ti cer eu asta ca sa nu-ti mai platesc, insa niciodata nu am intentia sa nu-ti platesc.Tu ai scris , ai muncit si tebuia sa fii platit pentru asta
O colaboare corecta presupune avantaje pentru ambele parti!Tu te-ai ales cu niste bani, eu cu ce m-am ales?
Nu vreau sa intru in polemica cu nimeni de pe forum si nu am sa raspund comentariilor, fiecare sa ma judece cum vrea eu unul stiu ca nu am avut ganduri necurate.
Desi nu este inceput topicul de mine, din partea mea se poate inchide, numai o sa raspund.
Succes tuturor

Răspunde cu citat