Deci daca nu-l deranjeaza ca ai postat .. era clar! Pacat ca s-a manjit pentru exact ... nimic!
Versiune printabilă
E alegerea lui, eu nu as fi facut asta.
Si eu am avut colaborari la care am ramas cu bani dati..
"maine dimineata la 9 cred ca o sa semnez un contract care-l negociem de doua-trei saptamani si luni dupa masa sau , marti o sa am bani in cont si o sa pot sa-ti platesc."
cateva randuri din mesaj-ul trimis prin email pe 15.12, la ora 8.22 PM la un mesaj venit in 15.12 la ora 6.15.PM
De ce spui ca nu ti-am raspuns?
Te rog mai usor cu, concluziile...
O ultima postare legata de "problema" cu userul teodor98
Mi-a transferat azi 200 de lei dintr-un total de 290. Restul nu ii mai primesc pentru ca linkurile mele nu l-au ajutat de loc.
Nu aveam asteptari ca ii voi mai primi, asa ca, e ok.
Nu cred ca exista user pe acest forum care va refuza colaboararea cu el, atata timp cat plata este facuta in avans.
Cineva ma atentiona in trecut, ce am facut eu, nu este corect...
Am primit dupa 2 luni o parte din bani. Pentru mine,e caz inchis.
An nou fericit si plin de realizari!
"27th November 2017, 13:12"
"Sunt 6 articole pe care le-am scris un total de 63"
citat din mailul tau
Tu ti-ai terminat treaba in 27 Noiembrie si plata ti-ai primito la inceputul lunii in Ianuarie.
Imi pare rau de aceasta intarziere.
Nu-o spun ca sa ma dezvinovatesc, dar banii dati tie au fost bani aruncati pe fereastra, acum asta e.
Probabil de acum incolo cine-o sa apeleze la serviciile tale de publicare o sa stie ca beneficiile vor fi 0
Acum legat de mine: si daca voi mai colabora cu cineva de pe forum pentru publicare, plata o voi face tot la sfarsit,solutii ca sa nu iasa o teapa sunt: se poate scoate articolul, se poate vinde articolul in alta parte, etc.Insa la mine daca dau banii inainte raman cu bani dati.Puteai si tu sa faci asta sau sa-ti cer eu asta ca sa nu-ti mai platesc, insa niciodata nu am intentia sa nu-ti platesc.Tu ai scris , ai muncit si tebuia sa fii platit pentru asta
O colaboare corecta presupune avantaje pentru ambele parti!Tu te-ai ales cu niste bani, eu cu ce m-am ales?
Nu vreau sa intru in polemica cu nimeni de pe forum si nu am sa raspund comentariilor, fiecare sa ma judece cum vrea eu unul stiu ca nu am avut ganduri necurate.
Desi nu este inceput topicul de mine, din partea mea se poate inchide, numai o sa raspund.
Succes tuturor
Am zis ca numai raspund, dar te respect prea mult ca sa nu-ti raspund
permite-mi sa comentez exemplele tale:
-cafea nu beau asa ca nu pot sa comentez, dar banuiesc ca sigur al doliea pachet nu l-as mai cumpara.
-de acord cu antinevragicul, dar daca farmacista iti da altceva, tu iti dai seama de acest lucru numai acasa, nu te intorci la farmacie sa-i spui domanei, nu neaparat sa-ti dea banii inapoi, dar macar sa aiba grija pe viitor?
-la ciorba fii sigur ca, comentez daca vad ca nu este conform meniului ( ma refer la un anumit gramaj).
acum sa nu ma crezi mare "zmeu" chiar daca comentez, nu inseamna ca nu platesc sau imi iau banii inapoi, o fac pentru simplu fapt ca acel "vanzator" sa vada ca nu-s chiar venit cu pluta, ca ma astept la un serviciu cat de cat de calitate sau conform banilor pe care ii dau.
Si aici nu a fost vorba de neplata ci numai de o intarziere!
Nici eu nu o sa ma bag in discutie si nu o sa raspund, dar eu cred ca Teodior ar trebui sa ia servicii SEO - culmea ca nici astea nu garanteaza 100% ceva batut in cuie, dar in fine.. deci servicii SEO si nu articole. Asa e ok, platesti de 10 ori mai mult, 50% in avans 50% la final sau .. in fine cum te intelegi, dar nu iei articole ... care te ajuta daca astii ce sa ceri, analizezi tu site-ul si tragi singur concluziile , nu ceri de la un blogger sa-ti urce site-ul sau sa-ti aduca trafic natural ( adica nu fortat gen popup, etc. ).
PS: nu beau cafea, alcool, nu mai fumez de peste un an...
PS 2 : o sa-l scriu cand voi fi mai inspirat.
El inca nu intelege ca de la mine nu a cumparat pachet seo ci scrierea si publicarea a 6 articole. Lucru ce l-am facut.
SEO nu inseamna doar publicarea a 2 articole pe un blog mediocru! Seo inseamna munca, multe linkuri aduse catre ce vrei tu sa cresti si timp alocat.
Si ca un detaliu, omul mi-a cerut sa scriu articolele cu o densitate a unui cuvant cheie de 2 3% dar linkul sa nu il pun pe cuvantul cheie. Nu sunt neaparat la zi cu tot ce inseamna SEO, dar e ok asta?