Am lucrat vreme indelungata la Romtelecom si aveam un coleg caruia nu i se deschidea usa cand mergea la deranjamente. Brunet, parul lung, mustata... Un om sa te legi cu el la rana, dar cand il vedeau la usa femeile nu deschideau daca erau singure acasa...
Poate si baietii aia sunt la fel... Merg in zeci de case zilnic, in unele le mai pica si lor de-o bere, stiu ca trebuie sa fie comunicativi, prietenosi. Mai mult, daca ei chiar au instalat internetul si TV inseamna ca erau chiar de la RDS!
In privinta seriozitatii providerului nu am ce sa zic, nu sunt clientul lor. As miza totusi pe seriozitatea lor, au deja milioane de clienti si cred ca vor sa aiba si mai multi.
Un angajat care sa-si mai faca de cap poate fi oriunde. Dar daca tu tii cont si acoperi toate bresele de securitate, daca ai un antivirus serios updatat la zi, daca folosesti firewall, daca faci plati numai prin conexiuni criptate, nu pot nici macar ei sa-ti acceseze datele.
Eu spre exemplu sunt la un provider mic, am IP fix, si probabil ca pentru o bere se poate afla ca eu sunt in spatele acelui IP. Nu e politica firmei, ci doar veriga slaba din securitatea lor![]()
De fapt nu stiu pe nimeni de la acest provider care sa aiba curaj sa posteze comentarii la scandalurile locale din presa online.
Si bine fac! Numai la mine cati au venit sa ma intrebe cum pot afla un IP si persoana din spatele ei...!

Răspunde cu citat