Am avut si eu o colaborare de acest gen care m-a solicitat si m-am implicat foarte mult. Aceasta din motivul invocat de tine: provocare. In final lucrurile au mers bine,decent pentru ei, considerand ca i-am luat de la zero si mai prost pentru mine. Prima idee ce vreau sa ti-o comunic este: iti place, te pasioneaza, e o provocare dar mai bine joaca-te daca nu e profitabil. Asigura-te ca se merita.
De ce afisarea preturilor la acest tip de "magazin" e un minus. Pentru ca introduci un element care anuleaza sau diminueaza alte comparatii. Ma indoiesc ca site-ul are chiar toate informatiile, toate pozele necesare pentru a convinge omul. Pretul face ca acesta sa fie cel mai important element de comparatie. Eu am pus buton de "cere oferta online", sau telefon in dreptul fiecarui produs pt. informatii.
La telefon, trebuie om instruit bine si cu talent. Rata de conversie poate diferi extraordinar de mult in functie de cel care raspunde la telefon. Suna tu si fa-te interesat. Pune pe altcineva si vezi cum decurge.

Răspunde cu citat