Produsele se livreaza, avem camioane pentru asta. Problema asta e mai mult pentru cei care nu au disponibilitatile necesare, parc auto, astfel incat sa faca livrare la client. Nu e cazul aici.
Incerc sa fiu obiectiv, multumesc de observatie totusi. Am facut si un mic sondaj intre cunoscuti si cam corespondea cu observatiile mele.
Dar depinde - poate sa fie o apreciere subiectiva. Nu stiu daca exista studii / sondaje oficiale pe aceasta tema.
O idee foarte buna, multumesc.
Ar fi bine daca s-ar putea aduna si alte sugestii/comentarii, prin care sa se mareasca acet coeficient de incredere. Probabil ca mai multi ar putea beneficia de o astfel de lista. Am incercat sa utilizez astfel de sugestii din "vest", multe nu se aplicau insa la piata locala.
Vin si eu cu una: Conditii de garantie explicite, gen Money Back Guarantee, plasate pe site.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Pana una alta, ma uit la lista de 3 optiuni din postul original, si inca nu stiu ce sa aleg. Pare ca nu e mare diferenta, si totusi stiu din experienta ca un astfel de detaliu poate genera rezultate sensibil diferite.

Răspunde cu citat