Citat Postat în original de attempt Vezi Post
Am avut si eu o colaborare de acest gen care m-a solicitat si m-am implicat foarte mult. Aceasta din motivul invocat de tine: provocare. In final lucrurile au mers bine,decent pentru ei, considerand ca i-am luat de la zero si mai prost pentru mine. Prima idee ce vreau sa ti-o comunic este: iti place, te pasioneaza, e o provocare dar mai bine joaca-te daca nu e profitabil. Asigura-te ca se merita.
Afisarea preturilor reduce rata de contacte, insa numai la unele produse. E un fenomen inca neelucidat complet, totusi trebuie mentionat ca sunt produse relativ scumpe, de inalta tehnicitate, si cu caracter de nisa. Daca nu stiu preturile, oamenii suna - iar in acest caz, rata de conversie e foarte mare, se apropie de 80%. Daca preturile sunt afisate, nu suna deloc.

Citat Postat în original de attempt Vezi Post
La telefon, trebuie om instruit bine si cu talent. Rata de conversie poate diferi extraordinar de mult in functie de cel care raspunde la telefon. Suna tu si fa-te interesat. Pune pe altcineva si vezi cum decurge.
Asta e deja facut, apelurile sunt inregistrate in scopul imbunatatirii procesului de sales.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de danieladinca Vezi Post
Pune niste trust badges vizibile, mari care sa sugereze asta. Sa transmita mesaje cum ar fi: "De x ani pe piata" sau "Experienta x ani in domeniu" , "Livrare din depozit propriu" care sa directioneze clientul catre pagina "despre noi", ca tot vorbea cineva pe facebook despre importanta acestei pagini. In aceasta pagina pune fotografii reale cu depozitele, cu camioanele care le livreaza marfa, cu persoanele care pregatesc marfa. Eventual spune-le si numele: Popescu preia comenzile, Ionescu le pregateste, Georgescu e soferul care aduce comanda la timp, etc. Descrie procedurile.

Arata-le clientilor ca vor lucra cu oameni, nu cu "o firma" sau "un magazin" !
Alte sugestii foarte bune, multumesc.