Stie cineva cum se scoate header-ul de pe toate pagine site-ului in wordpress? Sa ramana doar meniul sus. Nu reusesc nici cum sa gasesc cum sa fac pe site-ul archiki.com.
Va multumesc!
Stie cineva cum se scoate header-ul de pe toate pagine site-ului in wordpress? Sa ramana doar meniul sus. Nu reusesc nici cum sa gasesc cum sa fac pe site-ul archiki.com.
Va multumesc!
Dupa parerea mea, pentru a scoate header-ul, atat din index, cat si din single.php, page.php si archive.php trebuie eliminata functia get_header();
Dar si aici exista o problema deoarece tu vrei sa iti pastrezi meniul, care probabil este introdus in header.php
Aici trebuie facute cateva modificari in header.php iar asta difera de la tema la tema.
Bun, am reusit stergand din header.php tot ce era legat de <div id="logo">.
Dar acum dupa cum se poate vedea meniul e putin cam scurt. As vrea sa-l lungesc pana la finalul sidebar-ului.
Cred ca codul de mai jos trebuie editat, dar nu stiu exact cum. Multumesc tuturor!
<div id="menu" class="div-as-table <?php global $st_Settings; if ( !empty( $st_Settings['stickymenu'] ) && $st_Settings['stickymenu'] == 'no' ) echo 'no-sticky-menu' ?>">
<div>
<div>
<span id="menu-select"></span>
<?php
// Menu Primary
st_menu_primary();
?>
<form action="<?php echo esc_url( home_url( '/' ) ); ?>" method="get" role="search" id="search-form-header">
<span></span>
<input
type="text"
name="s"
value=""
placeholder="<?php _e( 'Search...', 'strictthemes' ) ?>"
Cred ca ai sters si ceva aiurea, ca iti vazusem ieri site-ul si meniul ala parca arata un pic altfel. Cred ca ar trebui sa pui inapoi tot ce ai sters sa fie ca inainte si apoi sa spui concret aici ce ai dori. De ex: vreau sa dispara acel logo sau vreau meniul nu stiu cum etc. Asa tu ai spus ca vrei sa stergi headerul si daca veneam si iti stergeam header-ul m-ai fi injurat, ca iti disparea si meniul si logo-ul.
Deci sfatul meu e sa pui cum era inainte, si sa ne spui ce vrei sa faci exact. Dar iti zic de acum ca e cam greu sa te ajutam fara sa vedem codul, pentru ca exact cum s-a zis mai sus, la fiecare tema e un pic diferit, nu-s toate la fel.
In mod normal daca stergeai corect, meniul trebuia sa iti ramana pe mijloc, asa cum il aveai ieri, aliniat frumos.
Da, dar acum e ok, asa il vreau, doar sa fie lungit pana la finalul sidebar-ului
Atunci sa-l centrez.
Sau, fiind responsive, sa-l fac la fel de mare cat ecranul pe care se deschide
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)