@bogdananghelina - Eu am pus acel cod de comprimare js si css cu deflate in htaccess, dar atunci cand scanez cu google tot imi spune ca nu sunt comprimate js-urile si css-urile. Mai trebuie pus ceva?
@bogdananghelina - Eu am pus acel cod de comprimare js si css cu deflate in htaccess, dar atunci cand scanez cu google tot imi spune ca nu sunt comprimate js-urile si css-urile. Mai trebuie pus ceva?
Ce solutie folosesc eu si nu are importanta ce platforma folosesti sau daca site-ul este creat in HTML, PHP:
1. Combinarea fisierelor CSS si comprimare
2. Fisierul CSS, se poate incarca in <head> cu:
3. Combinare fisiere JS si comprimare<style media="screen" type="text/css"> Continut CSS </style>
4. Incarcarea fisierului JS, din footer cu urmatorul cod:
In cazul in care este necesara incarcarea unui fisier JS, care nu se poate combina, tot in footer folosim:<script type="text/javascript">
window.onload=function(){
var mycode;
mycode=document.createElement("script");
mycode.type="text/javascript";
mycode.src="cale-catre.js";
document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(mycode);
}
</script>
.................................................. .................................................. ..........................................<script src="cale-catre.js"></script>
Rezultat: Mobil 95% si Desktop 96%
mobil.jpg
desktop.jpg
Ultima modificare făcută de vertedi; 16th May 2015 la 06:01.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)