Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 24 din 24

Subiect: Sondaj: Accesare site cu plata

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    32
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit

Ceva mai bun decat quirktools.com/screenfly/ pentru cei care optimizeaza siteuri pentru mobile/tableta/desktop.
    Sa aiba mai multe modele disponibile si sa mearga in timp real, la asta cand dai refresh ramane cumva in cache salvat si trebuie sa intru pe incognito si sa rulez din nou.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Bela este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    24th May 2015
    Posturi
    198
    Putere Rep
    18

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Din punctul meu de vedere...

Toata lumea ar plati pentru ceva, dar trebuie sa gasesti acea informatie/serviciu/produs - ceea ce este putin mai greu.

Sondajul pe aceasta tema nu se poate generaliza - intrebarea "Pentru ce ai plati..." ar trebui completata cu ceva care sa tina de domeniul SEO/Internet Marketing etc...

Pentru ca asta este specificul forumului - asta este nisa.

Pt a intari cele de sus: pana acum, cativa ar plati pt interviuri legate de antreprenoriat, subiect care este inclus in forum.
    (vezi/asculti moka - The Smart Passive Income Podcast sau The Daily Interview | Daily interviews with successful internet entrepreneurs.)

E.g. daca as cauta sa vad cine ar plati pentru ponturi la meciurile de fotbal, as face un sondaj pe cateva forumuri de pariuri/sprotive.
    In functie de raspunsuri, as incepe proiectul, ca deh "Vox Populi" (sa nu iasa "Vax").

Aici mai intervine factorul de "Pretotyping" - chiar daca raspunsul este pozitiv, s-ar putea sa nu mearga.
    Eu pot foarte bine sa zic ca platesc pentru podcast-uri cu marketeri, dar cand vine vorba sa-mi bag numarul cardului sau sa dau click pe acel buton PayPal, nu il mai fac.

Intr-o prima faza se face o platforma (cat mai) ieftina pentru a testa daca raspunsurile sunt valide.
    In functie de aceste raspunsuri se poate incepe proiectul.

(vezi Pretotyping: What is pretotyping?)

Dupa care intervine partea de a convinge potentialul client, a gasi acel "trigger" emotional care sa il faca sa cumpere.

Asta e partea dureroasa: sales funnel si copywriting.
    A/B testing, bani, rabdare si tutun.

Cam atat.

Ah, personal m-as axa pe segmentul .com (pe .ro ajungi in sapa de lemn)

====

Si daca tot veni vorba, unde gasesc un plugin care sa imi automatizeze acest proces:
    Plata Paypal -> creare cont -> acces forum/zona login?
    (Ca sa nu mai zic de administrarea automata a abonamentelor ("recurring payments" - expirarea/reinoirea conturilor etc...)
    De preferat Joomla dar ma multumesc si cu WP...

Ca deh, sunt intr-o faza de testare si vor niste "prieteni" sa ma jumuleasca - mai bine zis "suflu in iaurt".

Bela este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    24th May 2015
    Posturi
    198
    Putere Rep
    18

Implicit

Trigger emotional:
    Iar avantajul meu este ca ma astept sa fac bani din asta, care sa compenseze cu mult cat am platit pe curs.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    32
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit

Uite aici ceva frumos tare. Nu este chiar cu plata pentru acces, dar se poate face.

La fel de bine, acum cativa ani cochetam cu idee de ponturi pentru mici afaceri, o cunostinta de pe vremea aceea chiar facuse o platforma. Te inregistrai, plateai o suma modica si aveai acces la idei postate de alti utilizatori. Ideile erau de genul cum poti inmulti o suma de 10-50 usd, chestii simple dar reale, fara sa se repete o idee. Se poate monetiza sub mai multe forme asta, fie iti platesti oamenii ce dau idei, fie intra pentru a schimba ideile dar tu iei bani ca iti folosesc platforma. Posibil sa existe pe .com deja facut asa ceva.

Alta chestie, ca tot am cautat in ultimele zile de m-am crucit, exista niste siteuri pe care sunt listate domenii expirate in ultimele ore/zile sau ce urmeaza sa expire. Ei bine, toate cer plata pentru a putea filtra calumea ofertele. Merge facut ceva in genul, dar cu oferte foarte bune, adica sa le filtrezi din start si sa le oferi celor care platesc, doar cele mai bune liste.
    Ultima modificare făcută de edy12006; 25th January 2016 la 03:46.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Accesare site
    De qviorel în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 31st July 2014, 20:55
  2. Sondaj de opinie
    De SeerKan în forumul Hosting
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 16th September 2012, 15:41
  3. [Sondaj] Domeniu pe numele clientului
    De Mihai Alexandru în forumul Hosting
    Răspunsuri: 7