Vezi Rezultate Sondaj: Vrei ca odata ce inregistrezi un domeniu la o firma acesta sa fie pe numele tau?

Alegători
15. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • Da

14 93,33%
  • Nu

1 6,67%
Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: [Sondaj] Domeniu pe numele clientului

Mihai Alexandru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    11th July 2011
    Locaţie
    Buzau
    Vârstă
    29
    Posturi
    456
    Putere Rep
    27

Implicit [Sondaj] Domeniu pe numele clientului

Mi-a zis un tip in seara asta ceva de genul: "cui ii pasa daca domeniul e sau inregistrat nu pe numele clientului?"
    Eh mie imi pasa si de aceea vreau sa fac si un sondaj sa vad cui ii mai pasa

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Cred ca te plictisesti ingrozitor. Absolut de fiecare data cand nu iti inregistreaza domeniul pe datele tale, se numeste fie teapa, fie santaj.
    Din nefericire, in romania, nu citeste nimeni contractul, asta in cazul fericit in care exista unul.

Costin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    29th April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    33
    Posturi
    415
    Putere Rep
    33

Implicit

Mihai Alexandru, tu cand cumperi o masina, o vrei pe numele tau? Sau pe numele reprezentantei de unde o iei?
    Evident ca daca luam domeniile pentru uz propriu, le vrem pe numele noastre.

Avatarul lui Catalin Andrei Bunduc
    Catalin Andrei Bunduc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    21st March 2007
    Locaţie
    Suceava, C Luncii
    Vârstă
    39
    Posturi
    297
    Putere Rep
    34

Implicit

Pe numele clientului, pentru ca un contract poate fi reziliat de oricare din parti! Desigur domeniul va fi achizitionat dupa ce primesc un avans pentru crearea site-ului.
    Totusi am un client, prieten de familie, cu care lucrez face2face si cash pentru care am inregistrat domeniul pentru un magazin online pe numele meu.
    Imi place sa Joc Zuma
    Internet Explorer browser compatibility ... NONE FOREVER

marian18 este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Locaţie
    Usa
    Posturi
    288
    Putere Rep
    0

Implicit

Din cate stiu eu orice provider serios de domeni web iti inregistreaza domeniul pe numele tau , insa mai sunt si excepti la domeni web .ro lutate pe un an aceste domeni dupa cum sa ma discutat si pe forum se inregitreaza pe numele firmei si til inchiriaza tie , aici este si un mic risc cand nu te astepti poti ramane fara domeniu acuma depinde si la ce provider faci acest lucru

gupi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    15th March 2008
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    420
    Putere Rep
    43

Implicit

Hai s-o luam inginereste

serviciile de hosting si inregistrare de domenii (deocamdata nu discutam despre domeniile .ro) sunt servicii cu plata recurenta (aka abonament). Clientul comandă aceste servicii si serviciile sunt livrate in baza contractului dintre cele doua parti,

In cazul serviciului de inregistrare de domenii, daca l-a platit ***, clientul trebuie sa beneficieze de toate facilitatile aferente acestui serviciu (adica sa fie inregistrat pe numele lui).
    *** dacă furnizorul oferă domeniu ca și promoție la un pachet de servicii (ex: la achiziția pachetului "Monster" primiți gratuit și domeniul xxxx.tld), furnizorul poate introduce clauze prin care domeniul sa fie recuperat in cazul in care clientul renunta la pachetul cu promotie. Cu alte cuvinte, in aceste conditii este posibil ca domeniul sa nu fie inregistrat pe numele clientului.

Pe de alta parte, furnizorul poate -pentru domeniile achizitionate prin intermediul său- să modifice oricand la registrar datele de contact ale proprietarului domeniului, pentru a se proteja de abuzuri.

============
    Daca vorbim de domeniile .ro, acestea fiind achiziționate (de fapt e drept de folosință pe termen nelimitat) o singură dată, e normal să fie înregistrate pe numele clientului. Pentru domeniile .ro cu taxă anuală, ROTLD prevede expres ca înregistrarea să se facă doar cu datele companiei (partenerului).

Revenind la șeptelul nostru, cel mai simplu pentru client e să întrebe, dacă are dubii.
    .:|:.

Florin M este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    27th June 2011
    Locaţie
    Suceava, Romania
    Vârstă
    37
    Posturi
    121
    Putere Rep
    26

Implicit

Normal ca vreau ca domeniul sa fie inregistrat pe numele meu, odata ce il platesc.

Mihai Alexandru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    11th July 2011
    Locaţie
    Buzau
    Vârstă
    29
    Posturi
    456
    Putere Rep
    27

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Pur si simplu tipul asta nu vrea sa inteleaga ca odata ce domeniul nu e pe numele clientului e teapa curata. I se pare ceva normal...de aceea si topicul asta

edit: aici ma refer la domeniile platite nu primite ca sponsorizari, promotii etc. Acolo e posibil sa nu fie pe numele clientului, ceva normal de altfel.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Numele unui domeniu
    De daemonic în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 4th March 2011, 18:23
  2. Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 9th January 2011, 21:24
  3. Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 20th October 2010, 13:48
  4. Cum dovedeşti clientului că îţi faci treaba?
    De doro în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 22nd February 2010, 12:15
  5. Sondaj pentru Web Developeri 2008
    De Iulian în forumul Utile
    Răspunsuri: 28
    Ultimul Post: 17th January 2009, 22:14

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •