15th September 2012, 12:40
1 out of 1 members found this post helpful.
Sondaj de opinie
Fac un mic sondaj de optinie in materie de hosting si toate serviciile legate de aceasta industrie.
Ma intereseaza top 3 lucruri care apreciati/va doriti de la firma cu care colaborati (tipuri de servicii, tip de suport, o anumita calitate. pret etc, practic orice va determina sa alegeti o firma si nu alta).
Si o intrebare "bonus" : Preferati sa cumparati toate serviciile (hosting, domenii, ssl etc) de la aceasi firma sau cautati tot timpul cel mai mic pret chiar daca va imprastiati serviciile la mai multe firme ?
Mersi.
Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe
http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"
15th September 2012, 13:25
Ma intereseaza calitatea mai mult decat pretul la hosting, si am doar cateva firme de la care cumpar domenii, de la una domenii.ro de la alta .com (net. org, info, .eu) si nu pretul face diferenta ci mangementul afacerii, cel putin la cel .com platesc cu 20 -30 % mai mult decat in alta parte, dar nu ma deranjeaza
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
15th September 2012, 23:51
O sa raspund si eu prin prisma unui client care nu are cunostinte tehnice (in acest domeniu) foarte avansate, insa care foloseste genul acesta de servicii de ani de zile (si am testat cateva firme mari din RO).
Pentru mine conteaza foarte mult:
1. suportul tehnic (rapiditate, rezolvare probleme).
2. calitatea serviciilor (ok, inteleg ca fiecare firma de acest gen se poate confrunta cu diverse situatii neprevazute, si accept acest lucru. Totul e sa nu devina obicei). Altfel spus, uptime, respectarea conditiilor contractuale etc.
3. Pretul este si el important, dar nu pe primul loc. Colaborez de ani buni cu o firma care tine cont de primele doua puncte de mai sus, astfel ca accept sa platesc (cu buna stiinta) un pret ceva mai mare decat la multe alte firme din domeniu. Pana la urma, calitatea are si ea pretul ei.
Referitor la domenii, foarte multe le-am inregistrat tot prin firma respectiva. Am evitat situatii de genul acesta (unde nici pana acum nu am primit raspuns). Iar daca pe viitor voi avea nevoie de alte servicii (certificate SSL etc), tot la ei apelez. Motivele le-am expus mai sus.