Salutare,
Trebuie sa fac un sondaj pentru lucrarea de disertatie si am nevoie de cat mai multi oameni care sa raspunda la acest chestionar.
Dureaza maxim 2 minute.
Va multumesc![]()
Salutare,
Trebuie sa fac un sondaj pentru lucrarea de disertatie si am nevoie de cat mai multi oameni care sa raspunda la acest chestionar.
Dureaza maxim 2 minute.
Va multumesc![]()
D(an)one. Dar e putin aiurea chestionarul:
În familia dumneavoastră se consumă Branzeturi tartinabile (cremă de branză)? *
NU
In ce perioada a zilei obisnuiti sa consumati branzeturi tartinabile? *
Pai daca nu consum inseamna ca nu obisnuiesc.
Ai dreptate.
Insa daca raspunsul e nu, e clar ca nu vei mai raspunde la celalalte intrebari![]()
Pe noi ne intereseaza mai mult raspunsurile la celelalte intrebari.
Practic noi am facut acest chestionar (pentru persoanele care consuma produse lactate) pentru a alege intre 2 sortimente noi de branza.
Cred ca ar trebui sa refaci chestionarul.
De ex, eu am ales sa raspund Nu la prima intrebare, deci nu are rost sa iti raspund la intrebarile 2,3,4, 7,8,9, 12 . Evident ca sunt fielduri obligatorii, deci nu pot finaliza chestionarul.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
E gen dependenta de facebucInca nu aveam cont si primeam chestionare gen "de ce nu ma pot lipsi de facebuc".
Extra info: pe twitter inca nu am apucat sa-mi fac cont. Am pierdut ceva?![]()
Ultima modificare făcută de Sorin Frumuseanu; 13th March 2015 la 18:41.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Inca 3 probleme:
- chestionarul nu permite raspunsuri multiple. Eu, de exemplu, consum produsul respectiv de doua ori pe zi, in medie. Asta insa n-o vei aflapt. ca mi-ai dat o singura varianta de raspuns;
- intrebarile de date statistice, sau cum le-or zice in realitate(ocupatie, venit, etc.), nu sunt corelate. De ex., ai (cel putin)un chestionar completat de un "pensionar" in varsta de "sub 18 ani";
- ai o ocazie rara sa colectezi adrese de email la modul legal. Nu zic sa fie usor dar poate arunci o bomboana(datele finale ale chestionarului "cado" sau ceva de gen) pt. o mai buna colaborare...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)