Eu sunt oarecum de acord ca regulile de baza ale afacerilor sunt aceleasi, dar tocmai pentru ca am fost implicat in mai multe afaceri in domenii relativ diferite consider ca stapanesc destul de bine regulile de baza ale unei afaceri, si as plati doar pe cineva care are expertiza mult mai mare ca mine in domeniul meu de activitate. Daca cineva e antreprenor si nu stapaneste regulile de baza ale unei afaceri, ar fi recomandat sa le invete, nu sa plateasca o firma de consultanta pentru asta.
Din experienta mea, sunt foarte putini oameni capabili sa lanseze afaceri de success in domenii de activitate diferite ca sa cred in conceptul de om de business bun la toate, si oamenii aia nu stau sa vanda pachete la 250 de euro.
Nu vreau sa intru in polemica cu tine, asta e doar opinia mea subiectiva si foarte probabil sa fie total eronata. Afirmatia mea era raspunsul la intrebarea ta, daca ati folosi servicii de business growth, nu ma simt deloc "un unicat cu aceasta afirmatie", nu consider ca afacerea mea e diferita , si nici nu ma intereseaza ca firmele de consultanta trebuie sa duca o lupta pentru a schimba mentalitatea clientului (desi daca e o problema cu care se confrunta majoritatea celor care fac consulting pe acest domeniu, m-as fi asteptat pana acum sa se fi gasit un argument mai convingator decat afacerea ta nu e diferita scris in caps lock si un link catre un articol mediocru).

Răspunde cu citat