Vezi Rezultate Sondaj: Ce fac cu spam-ul?

Alegători
30. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • Sterg articolele

18 60,00%
  • Redirectionez permanent catre site-ul promovat in articol

8 26,67%
  • Spun public numele celui care face SPAM

13 43,33%
  • Informez beneficiarul final (site-ul promovat in advertorial)

9 30,00%
Sondaj cu Variante Multiple
Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 30

Subiect: Sondaj - Decizie pentru link-uri SPAM catre director de articole

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit Sondaj - Decizie pentru link-uri SPAM catre director de articole

Am un director de articole - advertoriale.net
    Am urmat o politica stricta - daca articolele sunt copiate, nu le aprob. La fel daca articolele sunt complet fara sens, daca sunt prea scurte sau au prea multe link-uri.

Recent, ma confrunt cu o noua problema:
    Un coleg de aici de pe Seopedia isi promoveaza propriile articole din directorul pe care eu il sustin folosind link-uri SPAM. Link-uri din comentarii de pe bloguri fara moderare, link-uri automate pentru care in 90% din cazuri primesti mesaj in GWT.

Este o mare problema pentru mine faptul ca ofer un serviciu complet gratuit, util, il intretin din resurse proprii fara sa cer nimic in schimb - si primesc SPAM, adica cineva isi bate joc de munca tuturor. Fie din nestiinta fie din prostie. Nu numai de munca si resursele mele, dar si de munca celor care folosesc directorul - adica foarte multi dintre voi.

As vrea sa bifati optiunea potrivita din sondaj, adica sa ma ajutati sa iau o decizie cu privire la acest personaj / aceasta situatie.
    Ultima modificare făcută de Dan; 20th December 2012 la 02:02.
    Trust, but verify.

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.084
    Putere Rep
    62

Implicit

Dupa cum ai spus si tu, poate face asta din prostie .. asa am si votat, in prima instanta consider ca ar trebui sa-l informezi asupra consecintelor .. daca omul continua sau auzi/cunosti cazuri similare, atunci da, consider ca ar trebui aplicata varianta 2.

Degeaba faci numele public, deoarece poate sa-si faca alte conturi de pe care sa publice si nu toti posesorii unui director de articole rasfoiesc Seopedia .. sau poate e doar un content writer care nu constientizeaza ce face .. deci clar ar trebui sa incerci sa-i comunici situatia intai.
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Dan
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Un "mic" preview:

Fireste, sunt deschis la orice alta solutie care nu mi-a dat prin cap si nu e trecuta in sondaj.
    Ultima modificare făcută de Dan; 20th December 2012 la 02:05.
    Trust, but verify.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Redirect permanent. Sa se invete minte. Crede ca se "pricepe" si el la seo, distrugand site-urile celor care il ajuta GRATUIT!

Ce oameni ! Ne meritam soarta!

Tu le oferi un serviciu gratuit, ei iti distruc site-ul. Adica eu te iau la mine in casa, iti pun masa, iti fac patu, si tu imi dai foc la casa?

Nu sunt prosti, sunt doar idioti!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Dan
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Colegul a spus ca pot face linistit redirect, pentru ca nu se mai ocupa de advertoriale pentru clientul respectiv. Asa ca cel mai probabil clientul final a ales alta firma de SEO sau stie el SEO d'ala jmecher si spam-eaza resursele.

Decizia a fost luata - redirect full option, pe turbosistem.
    Multumesc pentru raspunsuri.

In cazul in care totusi ma afecteaza milioardele de link-uri - e cazul sa ii intorc favorul pe ancora lui preferata?
    Trust, but verify.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    In cazul in care totusi ma afecteaza milioardele de link-uri - e cazul sa ii intorc favorul pe ancora lui preferata?
    Desi nu ar fi un lucru tocmai rau, nu nu stiu daca se merita sa te cobori la nivelul lui.
    my 2cents.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

crt
    crt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    9th March 2011
    Locaţie
    Targu Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    37

Implicit

Cum as proceda eu.

As specifica clar in Termenii si Conditiile de utilizare faptul ca aceste practici sunt interzise.

I-as trimite aceste reguli si prin mail dupa ce trimite articolul spre publicare.

As sterge articolul fara nici un avertisment.

Nu cred ca cineva intentioneaza sa iti faca tie rau. Problema e ca toti cred ca se pricep la seo.

Daca incerci sa faci rau pot sa apara si repercursiuni. Noi romanii suntem foarte frustrati.

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    791
    Putere Rep
    45

2 out of 5 members found this post helpful.

Implicit RE

Dan, pentru ca eu sa nu-mi fac spam direct catre site-um meu, gasesc o gazda free unde sa sa pun content related to my niche si incep sa promovez prin linkuri nu tocmai ortodoxe acel continut. In final, daca e sa se intample ceva, nu eu o patesc ci pagina care imi gazduieste continutul, NU SITE-ul care ma gazduieste. Acelasi lucru fac si eu pe site-uri precum Squidoo, Hubpages si altele deoarece aceasta metoda de promovare este eficienta dupa update-ul "animale".

Nu vad de ce esti atat de indignat atata timp cat acel post a trecut de cerintele tale initiale. Momentan singura thenica de link building curata si care nu primeste penalizare este guest blogging-ul 100% related. Ma uit pe acest forum si pe altele desigur si vad ca inca lumea mai face schimb de linkuri intre site-uri care nu au nici-o legarura unul cu celalalt, se pun comentarii pe bloguri care nu au nci-o legatura cu site-ul promovat si asa mai departe.

Cel care a facut asta pe site-ul tau, fiind un director de articole - cuprinzand toate nisele, banuieste ca backlinkul este ralated [in aparenta asa este] insa Google a penalizat demult fermele de linkuuri, in consecinta acela este egal cu 0 sau chiar mai rau.

Detin si eu un director de articole insa nu pe ro si pentru a nu avea bataie de cap l-am pus cu plata [pe principiul - vrei sa faci spam, platesti] Este adevarat nu se inghesuie prea multi sa plateasca insa in acest fel nu am mustrari asa cum ai tu ca nush cine a venit si mi-a facut spam free.

Sfatul meu prietenesc este sa-l pui pe bani si basta [1E/Luna - exista potential pentru 1k platitori]. Probabil ca o sa ma contrazici ca tu vrei sa dezvolti ceva frumos, mare si de calitate pentru comunitatea din Romania, desigur cu speranta ca peste nu stiu cat timp vei scoate bani din el insa momentul este acum de a face bani din aceasta nisa deoarece sursele de promovare sunt din ce in ce mai limitate.

Una peste alta iti doresc succes.

Zimbru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    12th August 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    590
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post

Este o mare problema pentru mine faptul ca ofer un serviciu complet gratuit, util, il intretin din resurse proprii fara sa cer nimic in schimb - si primesc SPAM, adica cineva isi bate joc de munca tuturor. Fie din nestiinta fie din prostie. Nu numai de munca si resursele mele, dar si de munca celor care folosesc directorul - adica foarte multi dintre voi.
    Conform cu ce ai scris aici nu este nici nestiinta, nici prostie - pur si simplu ti-au fost subapreciate calitatile si omu` si-a incercat norocul. (tipic)

Pe langa decizia ta "turbosistem" si tinand cont de atitudinea deloc profi, poate ar trebui sa iei in calcul si decizia de a face public numele lui.
    De ce spun asta? Chiar daca ar avea impact negativ pentru un individ (vorbim de cel in cauza "colegul") ar fi o parte pozitiva cu pondere mai mare prin faptul ca alti potentiali clienti ar fi constienti de serviciile prestate.

Cheers
    I'm not a complete idiot, some parts are missing...

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

@karismasand, No comment.
    Deci, daca am inteles eu bine, tu nu aduci linkuri spam catre siteul tau direct. Dar da-i in ca..t pe fraierii care iti publica articole pe siteurile proprii. Ce daca ii F-te google pe ei. Tu ti-ai atins obiectivul, iar siteul tau are bl-uri curate.
    Scuze pentru limbaj, dar nu e tocmai fair ceea ce faci tu. Iti bati joc de munca oamenilor care pana la urma iti ofera o resursa de building gratuita. De ce in locul linkurilor de tip spam nu trimiti doua trei linkuri de calitate? Aaa, asta ar costa niste banuti in plus, si, de ce sa beneficieze si gazda de un plus de autoritate? Ca doar nu e al tau siteul, NU?
    Ultima modificare făcută de Robert; 20th December 2012 la 10:55.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Care este cel mai bun director web pentru articole?
    De N.Paul în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 3rd September 2012, 10:58
  2. Cumpar link-uri si articole cu link pentru clientii mei
    De Iskander în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 3rd June 2010, 01:38
  3. Raportare spam catre autoritati
    De BogdanM în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 20th November 2009, 18:12
  4. Sondaj pentru Web Developeri 2008