20th December 2012, 12:11
1 out of 1 members found this post helpful.
@Lovelife - Stii la fel de bine ca si mine ca ceea ce aduce trafic sunt articolele nu homepage-ul sau categoriile. E normal sa scada traficul atata timp cat articolele sunt penalizate sau nu sunt luate in calcul de G din pricina de duplicat content. Legat de directorul meu, am spus-o si mai sus, nu ma preocup sa analizez sau sa verific nimic, ai platit poti face ce doresti [sterd doar ce se baga pe nisa adult chiar daca a platit, am interzis asta in termeni si conditii].
Este foarte greu sa menti un director de articole clean, practic nu ai cum si ezinearticles e bombardat asa cum a patit colegul Dan chiar daca accepta numai content de calitate. Setea de spam nu poate fi stavilita.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
@Dan - Google categoriseste site-urile in anumite categorii si le judeca in consecinta, nu conteaza ca esti pe ro sau pe com sau pe oricare alta extensie. Sunt bloguri carora le-a inchis contul de adsense pentru "continut insuficient" ceea ce nu se intampla cu un site de anunturi care are 2 randuri de continut.
17th March 2013, 00:56
1 out of 1 members found this post helpful.
Cred ca cea mai buna solutie este sa stergi articolele apoi sa il atentionezi asupra a ceea ce faci astfel cu siguranta va incerca sa indrepte situatia si sa profite intr-un mod corect de articolele postate pe site-ul tau