Eu am votat da, acum am luat mai multi clienti ca niciodata. Merge de minune. Sper sa-mi mai ramana timp si pentru proiectele proprii..
Da.
Nu.
Eu am votat da, acum am luat mai multi clienti ca niciodata. Merge de minune. Sper sa-mi mai ramana timp si pentru proiectele proprii..
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Krumel, depinde de proiecte. Daca clienti noi inseamna servicii de optimizare pentru " parchet laminat si lacuit", sau " rochii de ocazie second hand", atunci normal ca toti "accepta" clienti noi.
La fel pentru servicii basic, gen "inscriere in directoare", "comentarii".... normal ca se iau clienti!
Problemele sunt pe nisele grele, iar acolo e "furtuna", asa ca toata lumea asteapta.
Eu daca eram client, si vedeam nebunia asta, sunam si intrebam: ce se intampla? Raspunsul e simplu: astepta o perioada!
Pentru site-urile la care lucram, aceasi solutie: asteptam si ne re-organizam proiectele, ceea ce nu e rau deloc![]()
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Tom, eu am doar un singur segment de clienti.. clientela pe nise exclusiviste, unde e mereu inghesuiala ca sunt si bani multi. Accept astfel de clienti la orice ora, cu atat mai mult acum cand concurenta "asteapta" si eu pot sa le-o iau inainte
Oricum eu lucrez doar cu oameni pe care-i cunosc personal sau cu cineva pentru care garanteaza un cunoscut, asa ca rezultatele raman tot timpul "in familie".
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Sint curios, in super confuzia asta, oamenii inca iau proiecte. N-as vrea sa ii acuz de lucruri imorale, admir mirat "curajul" lor. Multi dintre voi nu au prins vechile cataclisme facute de Google, Florida si Jagger fiind cateva din ele. Deci nu stiti ce inseamna astfel de update-uri.
Ma gandesc ca nu sesizati ce se intampla sau poate dau eu prea mare importanta unui astfel de update.
Probabil intrebarea cu garantiile oferite ar scoate la iveala niste raspunsuri surprinzatoare.
Oricum, interesante voturile, pe mine ma intereseaza.
haos, te contrazici. Ori sint "oameni pe care-i cunosc personal sau cu cineva pentru care garanteaza un cunoscut" ori sint "concurenta care asteapta".![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Krumel, mai citeste odata. Am zis ca acum accept proiecte mai mult ca niciodata pentru ca majoritatea celor care fac seo, adica concurenta, au zis ca ei.. asteapta. Cu atat mai bine pentru mine, profit de acest avantaj sa o iau inainte
![]()
Depinde cum definim fiecare termenul de "bani multi". Eu am foarte putini clienti pentru servicii seo, si niciodata veniti din "google", ci doar pe recomandari sau pe baza "rezultatelor" cu proiectele interne. NU iau clienti care au proiecte fara viitor, care nu stiu ce comanda, si nici nu stiu ce vor peste 3 ani. E timp pierdut, si nu am parte de banii facuti pe "prosteala". Asta e cazul meu.
Cat priveste graba, eu dupa ultimele modificari sincer nu mai pricep rostul la "graba", "vechime domeniu". Am un domeniu de 1 luna, care ocupa locul 1 dupa ultimul update pe o nisa de asigurari, unde mi-a intrecut un site de 2 ani! Si nu e de vina "exact match", ambele sunt exact match, ci altceva, google stie. Eu tind sa cred ca linkurile "vechi" nu mai au valoare mare, atata timp cat sunt de "autoritate mica". Linkurile noi au putere mare, ceea ce era si logic.
Eu garantez orice serviciu ofer, asa ca nu-mi permit sa ma risc. Daca aveam client de 20-30k astazi, care era penalizat, eram intr-o mare gaura! Trebuia sa-i returnez tot bugetul+ despagubiri pentru distrugerea afacerii.
Din acest motiv trebuie separat un pic idea de "client nou" din poolul lui Krumel.
Eu vad "graba" clientului concentrata pe o campanie de adwords, de 1 luna macar, pana se linistesc apele (de 7 saptamani e "haos"). Si cred ca mai dureaza pana se "stabilizeaza" si pana definim un pic "logica" si "motivele".
Momentan ma suprinde zilnic Google, cu modificari majore, astfel incat inca nu pot citii printre randuri. As prefera sa stiu ca da rezultate "random", ca sa nu-mi mai obosesc neuronii (aia 2 batrani).
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Citisem, de asta am si zis ca te contrazici.Oricum eu lucrez doar cu oameni pe care-i cunosc personal sau cu cineva pentru care garanteaza un cunoscut, asa ca rezultatele raman tot timpul "in familie".![]()
Wow, felicitari este tare, poate ne povestesti pe undeva ,un blog, un topic de ce crezi ca esti cotat mai bine ca restul"
Scuze de off-topic.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Ai ceva ambitie , imi place sa aud asta.
Majoritate au spus nu clientilor noi,cand credeti ca veti reveni?
Vreau mai mult, mai mult si atat.
Si eu voi lua in continuare clienti, nu poti renunta doar pentru un "bobārnac", de la prietenul google. Important este sa ne respectam munca si sa mergem inainte. Sunt sigur ca google, va renunta curand la acest pinguin sau il va imbunatati (spre bine, adica fara greseli copilaresti), insa pana atunci foarte multi pierd si el are traista plina.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)