Nu stiam ca exista astfel de afacere, dar parca de couchsurfers auzisem. Oricum mi se pare o idee buna.
I-as cheltui
I-as investi intr-o afacere ( sau mai multe )
I-as depunde la banca si as trai din dobanda
As depunde o parte si investi restul
I-as tine la saltea
As face altceva ( ce ? )
Nu stiam ca exista astfel de afacere, dar parca de couchsurfers auzisem. Oricum mi se pare o idee buna.
Afacere inseamna ca incasezi ceva bani.
In modelul tau de afacere unde sunt banii daca totul e gratis?
Trust, but verify.
Pot fi multe metode de monetizare, printre care advertising, anunturi platite sau o taxa lunara.
Deci afacerea este de fapt un site pe care sa vinzi publicitate? Cam mic targetul.
Pentru ca eu personal ma indoiesc ca oamenii ar plati o taxa lunara pentru ceva ce au nevoie o data pe an, iar anuntul platit e delicat. Trebuie sa te dai mare cu rezultate ca sa convingi lumea sa plateasca. Nici la inceput nici pe parcurs nu ai cum sa stii daca anuntul chiar da rezultate, deci va trebui sa ii aburesti.
In fine, voiam sa subliniez ca este o mare diferenta intre o "afacere" si "ceva coool"
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Deci tu practic spui ca deschizi o firma de administrare imobile.
Si ii dai o infatisare "turistica".
N-ar fi deloc rau daca ai reusi sa iti construiesti o reputatie. Problema este ca nu va fi deloc o afacere online.
Ai nevoie de ceva experienta sau de cineva cu experienta, si banii sunt frumosi![]()
Trust, but verify.
Eu spun cum este o astfel de afacere, din ce mi sa povestit, cand am fost in concediu in spania, in statiunea unde am fost cazat erau cateva complexuri de locuinte care functionau pe acest sistem, scria ceva pe cladire. Eu nu as face asa ceva pentru ca necesita o logistica impresionanta.
Afacerea on-line ar putea fi un site ce poate face legatura dintre astfel de firme, ar cupla bazele de date ale firmelor respective, astfel incat proprietarul sa aiba o paleta mai larga de optiuni.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Bai, ne mutam de colo colo... Afacerea online de unde scoate banii? Daca e offline sunt perfect de acord, merge ffff bine. Dar daca o tii doar online? Cum scoti banii?
Trust, but verify.
Am zis ca afacerea online poate scoate bani din realizare schimbului de clienti intre mai multe firme offline de genul respectiv, si inclusiv sa aduca clienti platitori care sa inchirieze in perioada respectiva, un fel booking
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Daca i-as castiga la loto de exemplu, i-as cheltui clar.
Daca i-as castiga prin munca mea, m-as duce direct in Republica Dominicana, mi-as cumpara o coliba si pe restul i-as investi in proiecte online.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)