Daca tot detaliem, ma gandeam sa dau la fiecare 100k si din astia isi poate lua fiecare si apartament, si masina si mai pune si ceva deoparte pt zile negre. Numai ce castig la 6/49 si imi si duc planul la indeplinire![]()
I-as cheltui
I-as investi intr-o afacere ( sau mai multe )
I-as depunde la banca si as trai din dobanda
As depunde o parte si investi restul
I-as tine la saltea
As face altceva ( ce ? )
Daca tot detaliem, ma gandeam sa dau la fiecare 100k si din astia isi poate lua fiecare si apartament, si masina si mai pune si ceva deoparte pt zile negre. Numai ce castig la 6/49 si imi si duc planul la indeplinire![]()
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Depunerea in banca e doar pentru a avea niste bani lichizi la indemana, nu m-as baza pe cine stie ce dobanzi. Investitii aducatore de castiguri cred ca ar fi in terenuri agricole, in afaceri cu producerea de energie neconventionala (adica aia care nu se obtine arzand ceva) si de ce nu, in online.
Tot respectul pentru gandirea asta, eu am dealtfel planurile pe foi pentru astea doua.
La producerea de energie problema ar fi ca trebuie niste sume cu un zerou in plus, dar o ferma, cultivarea pe terenurile agricole, livezi, etc se pot face foarte bine cu suma de 1 milion $.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
@Alex: conceptul descris de tine exista de vreo 50 ani, se numeste timeshare Timeshare - Wikipedia, the free encyclopedia
Multumesc, Edy. Daca ar fi sa nu investesc, ci sa ma culc pe o ureche, as putea pleca sa locuiesc in "tarile calde". Psst, sa nu mai spuneti la nimeni, ca se aglomereaza![]()
Imi parea mie cunoscut articolul si mi-am amintit ca dragutii nostrii ziaristi de la nu stiu ce mare ziar au tradus acest articol si au facut un top 10 tari unde poti trai cu bani putini. Intradevar, sunt multe avantaje pentru a sta acolo, dar si multe dezavantaje, desigur.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Karma inseamna legatura cauza-efect a unei intamplari, nu are legatura cu supranaturalul, decat daca vrei tu sa crezi asta. Adica aceia care au probleme (efectul) in urma faptului ca au castigat (intamplarea) brusc o suma de bani, in multe cazuri au aceste probleme pentru nu sunt pregatiti pentru asta (cauza). O varianta populara in romana a definitiei karmei este: "Vinul dupa bere e o placere, berea dupa vin e un chin", good karma - bad karma
1 mil $ inseamna karma negativ pentru cineva nepregatit..
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)