Daca tot detaliem, ma gandeam sa dau la fiecare 100k si din astia isi poate lua fiecare si apartament, si masina si mai pune si ceva deoparte pt zile negre. Numai ce castig la 6/49 si imi si duc planul la indeplinire![]()
I-as cheltui
I-as investi intr-o afacere ( sau mai multe )
I-as depunde la banca si as trai din dobanda
As depunde o parte si investi restul
I-as tine la saltea
As face altceva ( ce ? )
Daca tot detaliem, ma gandeam sa dau la fiecare 100k si din astia isi poate lua fiecare si apartament, si masina si mai pune si ceva deoparte pt zile negre. Numai ce castig la 6/49 si imi si duc planul la indeplinire![]()
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Depunerea in banca e doar pentru a avea niste bani lichizi la indemana, nu m-as baza pe cine stie ce dobanzi. Investitii aducatore de castiguri cred ca ar fi in terenuri agricole, in afaceri cu producerea de energie neconventionala (adica aia care nu se obtine arzand ceva) si de ce nu, in online.
Karma inseamna legatura cauza-efect a unei intamplari, nu are legatura cu supranaturalul, decat daca vrei tu sa crezi asta. Adica aceia care au probleme (efectul) in urma faptului ca au castigat (intamplarea) brusc o suma de bani, in multe cazuri au aceste probleme pentru nu sunt pregatiti pentru asta (cauza). O varianta populara in romana a definitiei karmei este: "Vinul dupa bere e o placere, berea dupa vin e un chin", good karma - bad karma
1 mil $ inseamna karma negativ pentru cineva nepregatit..
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
karma: the effects of a person's actions that determine his destiny in his next incarnation
KÁRMA s. f. (În sistemul filozofic brahmanic) Noțiune care desemnează o lege universală în virtutea căreia soarta oamenilor ar fi determinată de acțiunile lor din încarnările anterioare; fatalitate, destin
Deci sa nu schimbam sensul cuvintelor dupa bunul plac
-------------------------------
offtopic bonus: pe google.com, cand cauti dexonline, rezultatul nr. 3 este:
Definitie: pastrama | DEX online
Definiții, sinonime, antonime, expresii, conjugări și declinări pentru pastrama.
Ca sa vezi ce cuvant a gasit gogle relevant in toate definitiile dexonline
Ultima modificare făcută de Dan; 9th December 2010 la 19:10.
Trust, but verify.
Ce ai face cu un milion de euro?
1.Fac cinste o saptamana.
2.Casa de vacanta in Delta Dunarii, casa de vacanta prin zona Vidraru sau Balea Lac, o casa la iesirea din Bucuresti, o masina.
3.Ajut familia (membrii apropiati) si prietenii buni.
4.Angajez o echipa formata din cei mai buni membrii seopedia sa imi realizeze un website si astfel sa nu mai ma chinui eu sa invat seo.
5.Pun la banca ce mai ramane.
Daca iti cumperi casa de vacanta esti "obligat" sa te duci sa te relaxezi mereu in acelasi loc si ai cheltuit 100.000 E pe asta, in schimb din banii astia poti sa iti faci 40 de concedii de aceeasi bani in locuri diferite din lume in fiecare an, si rpesupunand ca in fiecare an pleci de 2 ori in concediu ai 20 de ani asigurat un concediu (o casa de vacanta mai necestia si cheltuieli anuale de intretinere de cel putin 1000 E). Eu acum consider o casa de vacanta o afacerea proasta
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Ai dreptate Lovelife insa nu am spus ca este o afacere buna. Am zis doar ce imi face placere sa fac cu o suma de genul.
''4.Angajez o echipa formata din cei mai buni membrii seopedia sa imi realizeze un website si astfel sa nu mai ma chinui eu sa invat seo.''
O sa imi aduca afacerea asta profit si reusesc sa plec si in alte locatii.
Si acum revin cu picioarele pe pamant...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)