Citat Postat în original de Mar Vezi Post
partea asta cu 'oamenii specializati fiecare pe un singur domeniu' este atat de relativa...
ideea de baza este sa rezolvi probleme, bine si eficient (ca timp). am avut colaborari cu programatori, trecea prea mult timp pana obtineam de la ei lucrurile de care aveam nevoie (desi avand experienta anterioara in programare dar nu in php imi dadeam seama ca se pot rezolva foarte rapid) asa ca am inceput sa invat php & mysql.

acum lucrez pe o parte din proiecte cu o echipa de programatori foarte specializati si intampin aceleasi greutati: majoritatea modificarilor pe care le trimit li se par absurde si le dau prioritate scazuta... si uite-asa pierd timp, si traficul organic nu prea creste...
Asta era si ideea celui are e specializat pe un domeniu, sa rezolve bine si la timp problema. Daca te ocupi de optimizare nu stai 3 zile sa cauti informatii, se presupune ca esti informat si capabil.
Imi pare rau ca programatorii tai nu asculta, eu i-as face cumva sa asculte, sa isi dea seama ca e important ce zic.

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
GRRR, mi-ati distrus topicul.

Revin cu intrebarea "unui client" si astept un raspuns.
Raspunsul la intrebare scuteste orice discutie de pana acum... astea sint conditiile unui client, cine poate garanta locul 1?
Bai, deci scuze ca ti-am distrus topicul, noi incercam sa fim constructivi.

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
Ok, reformulam... sa vedem cam ce puteti garanta si la ce tip de cuvinte cheie: cine poate garanta top 5 ptr "jocuri" + pastrarea in top 5 ptr cel putin 3-4 luni?
Si cine imi poate garanta locul 1 ptr "optimizare site"?
Garantia pt locul 1 se poate da in functie de buget. Cu un buget serios reusesti fara probleme. Problema in general este ca toti seo-istii lucreaza singuri si le ia mult timp sa puna in aplicare toate strategiile necesare (am zis majoritatea, nu sariti). In plus, nu toti au experienta pe piata .ro
Teoretic ar trebui sa se poata garanta pentru ambele, dar repet, sumele implicate nu cred ca sunt asa de amuzante pentru client