ma macar avem si un guru![]()
ma macar avem si un guru![]()
Nu vrea nimeni sa-si asume titulatura asta, e si normal fiind un cuvant foarte pretentios, poate mai potrivit in poll era novici, invatacei si experimentati.
Imi vine in minte un citat foarte frumos din Sheakespeare, ”A fool thinks himself to be wise, but a wise man knows himself to be a fool. ”
Da nu ati vrea voi sa faceti un test mai maricel (50 de intrebari) sa inceapa cu chestii usoare si sa se termine cu lucruri complicate, astfel toata lumea poate sa se evalueze in urma unui test si sa voteze in sondaj conform cu rezultatele obtinute? Eu as fi curios cat de multe stiu tinand cont ca nu am nici un site prea grozav dar citesc zilnic continut pe tema asta(m-am proclamat invatacel)...
Cred ca stiu cine s-a votat guru :-)
<lipsa text>
Ultima modificare făcută de Vipe; 22nd March 2011 la 03:13.
Crezi ca angajatii Google cunosc in amanunt algoritmii ? Pun pariu ca sunt pe forumul asta mai buni seo-isti decat unii de la Google.
Doar cativa oameni din interiorul Google au acces complet la asemenea informatii, iti dai seama ca ai deveni milionar in euro daca ai avea formula matematica (algoritmii) ?
Eu unul, sunt invatacel.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)