Eu sunt nou pe forumul SeoPedia, dar consider ca sistemul de reputatie chiar nu ar trebuii luat in seama pentru ca poate fi usor influentat de subiectivism![]()
Eu sunt nou pe forumul SeoPedia, dar consider ca sistemul de reputatie chiar nu ar trebuii luat in seama pentru ca poate fi usor influentat de subiectivism![]()
Oricum sistemul va ramane, si va fi tot anonim. Daca il facem public, o sa fie un razboi de razbunari.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Ultima modificare făcută de Dragos Nicu; 28th July 2008 la 16:45.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Eu am facut si un post mai vechi:
Pentru cei care au primit comentarii indoielnice de reputatie
Ar fi bine sa-l cititi.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Acu ma bag si eu ca musca-n lapte.
Pur si simplu pana de curand (acu vreo luna) nici nu am bagat de seama chestia cu reputatia. E OK sa existe un sistem de apreciere, insa nu e bine sa se abuzeze de el.
De curand am dat reputatie cu plus initiatorului unui topic pentru ca tocmai ma uitasem si eu mai atent peste chestia cu reputatia si pentru ca intr-adevar merita pentru stirea pe care a adus-o in acel topic.
Apoi am primit "reputatie din aia cu gri"Insa nu stiu cum de mi-a dat inapoi deoarece eu nu m-am semnat cand am dat... adica nu am dat ca sa primesc inapoi... M-a si mirat mesajul ala care a aparut dupa ce am dat reputatie cu plus.. ca cica s-ar putea sa primesc si eu inapoi la fel... insa - repet - nu am dat ca sa primesc inapoi.. cred ca mesajul ala ar trebui schimbat.
Deci pana la urma...aia cu gri inseamna neutru?
draqos, probabil iti va mai creste reputatia daca o sa te conformezi regulilor si iti vei pune varsta/locatie![]()
Si eu cred ca ar trebui sa se renunte la acest sistem.
1) Prinzi ciuda pe un user si ii dai numai reputatii negative, daca pe mine au prins ciuda 2-3 alti useri s-a terminat, eu numai am cum sa arat cu acest sistem cine sunt...am gresit intr-un topic unde am enervat 3 oameni si de atunci imi dau mereu buline rosii...dar in alte 10 topicuri eu am rezolvat 10 probleme...iau insa minusuri in continuare pt topicul in care am gresit...si cine ma vede spune ca sunt inamicul nr 1 al site-ului...(e un exemplu)
2) Daca avem membrii care intra pe site doar pentru sectiunea marketplace cu ce ne deranjeaza? mie, ca un paralel al limbajelor de programare, mi se pare cea mai interesanta sectiune a site-ului...si daca o sa-mi vand un site, sau o sa cumpar altul, credeti ca in secunda 2 voi pleca de pe site? [-x
@Cristi94, cand n-o sa mai dezgropi subiecte vechi fara sa aduci macar ceva nou, n-o sa mai primesti nici reputatie negativa.
Vrei un articol pe blog cetateanul.info? Lasa-mi mesaj.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)