Citat Postat în original de dacian Vezi Post
Eu ce spuneam mai sus? O firma respectabila ar trebui sa aiba acces la propriul server de mail ( cazul meu , de ex. ), daca tu ai avut de a face doar cu firme care investeau in propria lor imagine online cat investesc eu in aurolacul din intersectie ce mai pot zice? O firma care se respecta are cel putin domeniu si mail propriu , cu mail de la yahoo da o dovada clara de zgarcenie/ignoranta/etc , totusi suntem in 2008 si calculatoarele nu mai reprezinta un tabu si nici nu mai costa o "avere" incat sa nu-ti poti permite unul. O colocare a unui server intr-un datacenter ( ca sa aleg cea mai scumpa varianta ) este pe undeva pe la 100 de euro , muuult mai putin decat plateste NUMAI telefonul acel "patron". Acum nu zic nimic de costurile de intretinere ..... intram in alte discutii. Ideea este ca daca vrei sa probezi un mail in instanta nu poti. QED
Amice, nu stiu ce te-a facut sa ai reactia de mai sus astfel incat pe urma
sa fii incapabil sa intelegi o idee atat de simpla: daca vrei sa trimiti o notificare foloseste un serviciu care sa nu poata fi controlat de tine si care sa fie de necontestat prin respectabilitatea sa. Daca iti folosesti propriul tau serviciu de email proba iti va fi demontata de avocatul celeilate parti foarte simplu aratand ca nu poate fi luata in consierare deoarece un admin poate simplu sa insereze un fisier in locul corespunzator din sent. Pe Yahoo sau Gmail va fi mai greu sa ii suspectezi de asa ceva.
Nu se foloseste emailul de yahoo decat ptr asemenea situatii. In rest, in corespondenta clasica folosesti emailul de pe domeniu de firma. Sau daca vrei sa-ti pastrezi "prestanta" nu ai decat sa pui in bcc o adresa de email de yahoo pe care o poti folosi ca mijloc probator.
Cand ti-am raspuns prima data am crezut ca esti interesat sa afli modalitatea, nu doar sa-ti etalezi cunostintele si sa demonstrezi cu tot dinadinsul ceea ce sustii.