Salut. Vreau sa fac cateva bloguri si ma gandesc cu cat sa-l platesc pe cel care va scrie articole pentru ele. Voi cam cat platiti un articol (sa zicem cam o pagina A4 in Word)?
Salut. Vreau sa fac cateva bloguri si ma gandesc cu cat sa-l platesc pe cel care va scrie articole pentru ele. Voi cam cat platiti un articol (sa zicem cam o pagina A4 in Word)?
Bogdan Aron | twitter.com/bogdanaron | 2Parale
Cam $5 pentru un articol de 500 cuvinte in engleza (Rewriting). Pentru creatii originale nu stiu, cred ca mai mult.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Preţul variază.
Eu am întâlnit câţiva oameni ce îmi cereau 2,5 - 3 Eur pe rewriting (din engleză în română sau invers).
La creaţie originală bănuiec că ar fi mult mai mult. Depinde de tipul articolului.
Dacă cel ce scrie trebuie doar să fie abonat la nişte feeduri ca apoi să scrie 2,3 articole pe zi cu ştiri din feeduri, compilaţi, eventual şi o opinie personală cred că undeva la 5-6-7 Eur pe articol.
Dacă cel ce scrie trebuie să facă recenzie la un produs ori să scrie ceva stufos (ce să prindă şi la digg, site-uri asemănătoare), un mic tutorial sau ceva asemănător atunci preţul creşte destul de mult.
te intereseaza articole-n romana sau engleza?
In engleza.
Am gasit pe cineva care le scrie pentru 5 dolari. Acum sa vedem cat de bine se descurca...
Mai ai nevoie de o mana de ajutor? Am experienta la rescris articole in engleza.
Nu. Deocamdata am pe cineva care scrie. Mersi totusi pentru interes. In cazul in care o sa am nevoie te anunt . Vezi ca mai sunt persoane care cauta writeri pe forum.
Merci de idee, voi verifica
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)