Citat Postat în original de crash Vezi Post

din punctul meu de vedere, desi are foarte multi vizitatori pe zi, traficul nu este neaparat de calitate pentru ca acum internetul este plin de copii de 11-12 ani si nu stiu cat succes au reclamele la ABN AMRO sau la DOMO, spre exemplu.
Aici ai mare dreptate...site-urile acestea au in primul rand un trafic destul de slab calitativ,iar in mod normal ar trebui ca si publicitatea sa aiba legatura cu audienta si cu vizitatorii site-ului.Este ca si cum ai face reclama pe un site care vinde pampersi si articole pt. copii,unui manual sau curs de fizica cuantica.
In curand cred ca o sa vedem pe astfel de site-uri reclama cu iz politic(din cate stiu suntem in campanie electorala pt. alegerile locale.).
Dar de vina sunt in principal cei care cumpara spatiu publicitar pe astfel de site-uri decat cei care vand...(asa cum este si proverbu' "nu e prost cel care vinde,ci cel care cumpara"),ar trebui sa existe o planificare in domeniul marketingului pt. ca reclamele sa fie directionate cum trebuie,si sa nu se arunce banii pe fereastra.