Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 24

Subiect: Despre Trilulilu

inSecure este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    2nd December 2007
    Posturi
    612
    Putere Rep
    38

Implicit Despre Trilulilu

Salut . A fost organizata la mine in facultate o conferinta Microsoft in care au fost invitati si niste antreprenori romani de succes. Printre ei a aparut si un tip "Mihai" parca il chema in care a vorbit putin despre trilulilu .( site-ul web) .Pentru cei interesati investitia initiala a fost in jur de 20-30k euro si a vorbit mai mult despre site , a crescut intr-un an fiind in top 10 la trafic din romania . Din cate am inteles , nu au investit deloc in marketing totul s-a petrecut prin "word of mouth ". ( moment nu este pe profit trilulilu )
    Am zis sa va zic si voua acesta informatie pentru ca am zis ca poate este cineva curios , mie chiar mi-a placut conferinta de antreprenori din romania .
    Hmm..ar merge o lada de bere

crash este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Cluj-Napoca, Romania
    Posturi
    462
    Putere Rep
    34

Implicit

pai nici nu aveau nevoie de marketing chiar de la inceput, pentru ca linkurile cu filmulete amuzante sau sexi s-au propagat pe tot internetul cu ajutorul mass-urilor de pe yahoo messenger. chiar ma gandeam cati bani face trilulilu din publicitate in momentul de fata.

din punctul meu de vedere, desi are foarte multi vizitatori pe zi, traficul nu este neaparat de calitate pentru ca acum internetul este plin de copii de 11-12 ani si nu stiu cat succes au reclamele la ABN AMRO sau la DOMO, spre exemplu.

de curand am vazut ca au implementat reclamele alea inainte sa inceapa filmuletul, cu tot felul de promotii la telefoane mobile, etc etc. alea chiar s-ar putea sa aiba succes avand in vedere ca tot omul se asteapta sa inceapa clipul si cand colo: PUBLICITATE!!

ultima oara cand am citit pe internet, trilulilu platea servere de peste 4500 euro pe luna, acum probabil cine stie cat ii costa, dar important e ca site-ul a avut succes si in mai putin de un an de la lansare s-a vandut 10% din el cu 100.000 euro, fapt care l-a evaluat la 1 milion de euro. din cate am inteles, acum se lucreaza la v2.0 a trilulilu, deci cine stie ce va urma.

acum se investeste in marketing, sau cel putin au inceput serios promovarea. poate pt ca trilulilu a devenit destul de cunoscut pe piata si a atras companiile mari. chiar ma uitam ca sony ericsson a organizat un concurs in care a dat 6 telefoane k810i.
    Ultima modificare făcută de crash; 24th April 2008 la 23:19.
    keep dreaming...

romania inedit este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th October 2007
    Locaţie
    Slatina
    Vârstă
    50
    Posturi
    793
    Putere Rep
    0

Implicit

Mie nu-mi place trilulilu pentru ca se incarca greu si nu am rabdare sa astept !

thefan este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2006
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.433
    Putere Rep
    38

Implicit

de curand am vazut ca au implementat reclamele alea inainte sa inceapa filmuletul, cu tot felul de promotii la telefoane mobile, etc etc. alea chiar s-ar putea sa aiba succes avand in vedere ca tot omul se asteapta sa inceapa clipul si cand colo: PUBLICITATE!!
    pe mine ma deranjeaza tipul asta de reclama, desi se gaseste in mai toate partile. Ar fi putut implementa si ei un sistem cum e de exemplu pe revver.com sau metacafe

Mie nu-mi place trilulilu pentru ca se incarca greu si nu am rabdare sa astept !
    La mine merge bine... ce conexiune ai?
    Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.

inSecure este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    2nd December 2007
    Posturi
    612
    Putere Rep
    38

Implicit

Da , cred ca o sa scoata bani eventual , dar momentan sunt in pierdere . Ma intreb oare ,daca nu ar fi avut si bani pusi pe langa .. oare ce ar fi facut cu site-ul ..l-ar fi vandut ?
    Hmm..ar merge o lada de bere

Federals este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    612
    Putere Rep
    34

Implicit

Pana la urma banii multi tot cu bani multi se fac. De exemplu am si eu multe idei de afaceri din care ar putea sa iasa foarte multi bani, dar trebuie banii de inceput. Si nu e vorba de 100 euro, ci cateva mii. Nu oricine are atat si nu oricine risca.

thefan este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2006
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.433
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de inSecure Vezi Post
    Da , cred ca o sa scoata bani eventual , dar momentan sunt in pierdere . Ma intreb oare ,daca nu ar fi avut si bani pusi pe langa .. oare ce ar fi facut cu site-ul ..l-ar fi vandut ?
    La un moment dat asa se spundea si despre Youtube... vorba aia, pe vremea respectiva era destul de nou, si cam singurul de pe piata. Dupa aceea a fost preluat de Google...
    Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.

Obelix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th October 2007
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    156
    Putere Rep
    34

Implicit

Oare ce-o sa se intample cu Trilulilu cand se va lansa http://ro.youtube.com/ (ca http://pl.youtube.com/ , http://es.youtube.com http://it.youtube.com, etc).

w!ll este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    9th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.389
    Putere Rep
    38

Implicit

Eu unul m-am cam saturat de toate site-urile astea cu videoclipuri, era o perioada in care chiar le vizitam frecvent. Ce impact ar putea avea lansarea versiunii pt Romania a youtube? Unul foarte mic, trilulilu deja si-a castigat utilizatorii si nu cred ca cei care il viziteaza frecvent ar pleca spre youtube.
    Trilulilu ofera totodata mai multa interactivitate utilizatorilor romani, pe youtube comentariile la videoclipuri sunt amestecate in toate limbile si nu prea cred ca-i avantajeaza asta.

Federals este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    612
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Obelix Vezi Post
    Oare ce-o sa se intample cu Trilulilu cand se va lansa http://ro.youtube.com/ (ca http://pl.youtube.com/ , http://es.youtube.com http://it.youtube.com, etc).
    Nu cred ca se va intampla asta. Pt ca cei ce adauga videoclipuri nu sunt neaparat numai romani, italieni, etc, si de obicei toata lumea pune videoclipuri cu descriere in limba engleza. Nu o sa stea nimeni sa traduca tot

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Trilulilu si Messenger
    De Seinfeld în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 17th July 2009, 20:42
  2. Trilulilu are platforma proprie de publicitate PPC
    De thefan în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 23rd June 2009, 12:51
  3. Trilulilu Cloaking?! Go Google Go..
    De barosanu în forumul Google
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 16th July 2008, 15:10
  4. Cum salvez filmuletele/melodiile de pe Trilulilu?
    De w!ll în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 19th May 2008, 20:08
  5. Despre <H1> si <H2>
    De slobodan în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 10th December 2006, 14:47

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •