Eu cred ca youtube varianta in limba romana o sa aiba mare succes ! Mie nu-mi place trilulilu !
Eu cred ca youtube varianta in limba romana o sa aiba mare succes ! Mie nu-mi place trilulilu !
Oricum un site de genul asta consuma multi bani si isi scoate destul de greu investitia. Tot ce spera baietii est este fie si ei cumparati de o companie mare (ex. Google pt Youtube). Am fost si eu la acea intrunire si Andrei Dunca (cel care s-a ocupat de partea tehnica a siteului, Mihai era altul, cu o firma de software) zicea asa cu jumatate de gura ca au supra evaluat piata de publicitate si Romania si ca daca nu aveau alte afaceri in spate nu reuseau sa tina siteul.
Este de apreciat cresterea care au avut-o in numai un an de cand l-au lansat.
Cauti ceva de inchiriat sau produse Apple?
Eu sunt printre comentatorii sceptici ai unui asemenea gen de afacere. Nu aduce nimic nou fata de ceea ce exista deja la nivel international (Youtube, Metacafe) si nici nu poate aduce, fiindca esenta unui asemenea sit e destul de simplista. In schimb dezvoltarea e o perpetua gaura neagra, care creste, si creste, si creste si inghite tot mai multi bani si tot mai multe resurse. E un cerc vicios, cu cat situl creste mai mult cu atat ai nevoie mai mare de resurse, si cu cat ai mai multe resurse, cu atat se accelereaza cresterea. Probabil tot vanzarea e si speranta proprietarilor, dar chiar si asta e aiurea: cu cat creste mai mult, cu atat trebuie sa ceri mai mult, deci potentialii cumparatori se imputineaza. Pozitia lor nu e deloc comoda.
Lucian
impartasesc aceiasi parere cu kevinro .. e foarte greu sa tii un asemenea site . Ma gandesc oare daca ar fi fost un pusti ( unu de 18-19 ) care nu ar avea si alte surse de finantare..ce s-ar fi intamplat ..
Hmm..ar merge o lada de bere
tagurile de genul Adrian Minune - La ciresul din gradina sunt cautate nu gluma .
o extirare de malele ar fi un progres.
sau daca e ro trebuie sa aiba si ceva specific romanesc nu?![]()
Aici ai mare dreptate...site-urile acestea au in primul rand un trafic destul de slab calitativ,iar in mod normal ar trebui ca si publicitatea sa aiba legatura cu audienta si cu vizitatorii site-ului.Este ca si cum ai face reclama pe un site care vinde pampersi si articole pt. copii,unui manual sau curs de fizica cuantica.
In curand cred ca o sa vedem pe astfel de site-uri reclama cu iz politic(din cate stiu suntem in campanie electorala pt. alegerile locale.).
Dar de vina sunt in principal cei care cumpara spatiu publicitar pe astfel de site-uri decat cei care vand...(asa cum este si proverbu' "nu e prost cel care vinde,ci cel care cumpara"),ar trebui sa existe o planificare in domeniul marketingului pt. ca reclamele sa fie directionate cum trebuie,si sa nu se arunce banii pe fereastra.
E-imbracaminte.ro Magazin Online de Imbracaminte si Articole Vestimentare
Falkun.net Site Prezentare Firma Web Development si Internet Marketing
Se incarca destul de greu
Si uite ca baietii au vandut 41% din site pe aproape 1 mil de euro. Dar tot imi mentin parerea ca un asemenea site e greu de tinut si genereaza putin spre deloc profit.
Cauti ceva de inchiriat sau produse Apple?
poate vrei sa spui 51 % ?
totusi eu zic ca trilulilu s-a dezvoltat in mare parte cu ajutorul blogurilor![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)