Ok baieti... hai sa va zic si parerea mea. Luati-o cum vreti... e doar o parere personala. Am fost acolo, mi-am facut prieteni, ce-i drept, multi dintre ei fara facultati, dar am cunoscut si oameni de la care aveai multe de invatat.
Ceea ce e filmat, sunt oameni din prima categorie de care va ziceam, + hai sa zicem vreo unu doi americani mai rasariti.
Marea parte a americanilor habar nu au cum arata New York-ul. Am fost pe toata coasta de est: Boston, New York, Washington DC. Nu poti sa zici ca sunt distante atat de mari de parcurs intre aceste locatii. Dar ei pur si simplu nu sunt curiosi sa vada altceva.
Nu-i intereseaza cum arata New York-ul, ce sa mai vorbim de Europa, Asia sau Africa. Ma intrebau ce mancam, daca folosim tot dolari, daca vorbim acolo tot engleza...
E drept ca unii stiau de Dracula - Trasilvania dar nicidecum de Romania(toti or fi vazut filme cu vampiri).

Credeti-ma ca mare parte din ei habar nu au de restul lumii. Pentru ca nu ii intereseaza. Ii intereseaza doar in masura in care o tara are de-a face direct cu ei. Irak, Iran, Korea.... toti au auzit de ele... toti stiu ca trebuie sa le distruga... si chiar se tem de ei intr-o anumita masura.

Deci, chiar si regizat, filmuletul nu exagerat. Astia sunt, atata stiu, mare parte din ei. Intr-adevar sunt si multi destepti, scoliti, mult mai profesionisti decat noi. Dar ei nu fac parte din filmuletul de mai sus.